نادر محمدی بازهم با اوت دستی گل ساخت! (ویدیو)

نادر محمدی بازهم با اوت دستی گل ساخت! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- نادر محمدی موفق شد از روی یک پرتاب اوت برای ذوب آهن گل بسازد!

به گزارش فوتبالی، در هفته یازدهم رقابت‌های لیگ برتر دو تیم ذوب آهن و خیبر در ورزشگاه فولادشهر به مصاف هم رفتند که در نهایت این مسابقه با تساوی یک بر یک به پایان رسید. این یک امتیاز به‌درد هیچ یک از این دو تیم نخورد و نه مهدی رحمتی و نه قاسم حدادی‌فر از این نتیجه راضی نخواهند بود. 

تنها هفت دقیقه از شروع نیمه دوم سپری شده بود که ذوب آهن موفق شد روی یک پرتاب اوت تماشایی از نادر محمدی به گل برسد؛ محمدی که در این سال‌ها با پرتاب اوت‌های بلند و استثنایی‌اش، حسابی معروف شده، در دقیقه 52 با پرتاب بلند خود آرش قادری را در محوطه جریمه خیبر در موقعیت خوب سرزنی قرار داد و این بازیکن هم به خوبی قدر این موقعیت را دانست و توانست دروازه خیبر را باز کند. 

https://footballi.net/video/1005915/share

آرش قادری موفق شد سومین گل خود برای ذوب آهن را در فصل جاری به ثمر برساند. قادری پیش از این توانسته بود به تیم‌های استقلال و گل گهر هم گل بزند. فراموش نکنید که این بازیکن یک مدافع است و ثبت چنین آماری در نوع خودش قابل تقدیر است. 

ذوب آهن با این تساوی یازده امتیازی شد تا همچنان در انتهای جدول دیده شود. خیبر هم با یک امتیاز این مسابقه خارج از خانه پانزده امتیازی شد.