حمله تند رئیس بایرن مونیخ به دو ستاره لیورپول

حمله تند رئیس بایرن مونیخ به دو ستاره لیورپول

اولی هوینس، رئیس افتخاری بایرن مونیخ، حمله‌ای تند و بی‌سابقه به فصل فاجعه‌بار لیورپول انجام داده و ادعا کرده است که خرید جدید تیم، فلورین ویرتز، قربانی وضعیت نابسامان باشگاه شده، چون که محمد صلاح، دومینیک سوبوسلای و چند ستاره دیگر هرکدام می‌خواهند با توپِ بازی کنند و اصلاً تیمی بازی نمی‌کنند.

به گزارش فوتبالی،  در حالی‌که لیورپول پس از خرج کردن ۴۵۰ میلیون پوند در نقل‌وانتقالات تابستانی دچار بحران شده، هوینس معتقد است مشکل لیورپول این است که تیم پر از رئیس است و کارگری در آن وجود ندارد.

فصل 2025/26 لیورپول به‌رغم سرمایه‌گذاری بی‌سابقه، به سراشیبی سقوط رفته و این تیم اکنون در ردهٔ هشتم قرار دارد؛ آن هم با ۹ امتیاز فاصله نسبت به صدرنشین یعنی آرسنال. شکست تحقیرآمیز ۴–۱ مقابل آیندهوون در لیگ قهرمانان نیز بحران را عمیق‌تر کرد؛ شکستی که هواداران آن را یکی از بدترین نمایش‌های اروپایی باشگاه در سال‌های اخیر می‌دانند. آرنه اسلوت، سرمربی لیورپول، اکنون زیر شدیدترین فشارها قرار گرفته و حتی زمزمه‌هایی از احتمال برکناری او به گوش می‌رسد.

ورود ستاره‌هایی چون ویرتز، الکساندر ایساک و هوگو اکیتیکه قرار بود آغازگر دوره‌ای جدید برای لیورپول باشد، اما تیم در ایجاد انسجام، بالانس تاکتیکی و ثبات عملکرد به‌شدت دچار مشکل شده است. ضعف‌های دفاعی، پرس ناموثر و الگوهای هجومی ناکارآمد باعث شده‌اند لیورپول در هفت بازی اخیر خود در تمام رقابت‌ها شش بار شکست بخورد؛ آماری که نشانه‌ای از فروپاشی کامل ساختار تیمی است. این وضعیت باعث شده منتقدان، تیم را فاقد نظم و رهبری بدانند و فشار بیشتری از سوی فوتبال اروپا متوجه باشگاه شود.

فلورین ویرتز که قرار بود مغز خلاق خط میانی شود، در تطبیق با لیگ برتر به مشکل خورده و در ۱۲ بازی اول خود نه گل زده و نه پاس گل داده است. با فرو رفتن لیورپول در بحران ابتدای فصل، انتقادها شدت گرفته و بسیاری از نگاه‌ها به سمت خریدهای گران‌قیمت باشگاه چرخیده است.

اولی هوینس یکی از تندترین واکنش‌ها را نشان داده و معتقد است مشکل اصلی لیورپول به خاطر وجود بازیکن‌های فردگرا در تیم است و این بازیکنان اصلاً تیمی بازی نمی کنند. او گفت: "آن‌ها ۵۰۰ میلیون یورو خرج کرده‌اند و فصلی فاجعه‌بار ارائه می‌دهند… به نظر من دلیلش این است که فقط سوپراستار دارید. فقط رئیس دارید و هیچ کارگری نیست."

هوینس پا را فراتر گذاشت و مهاجمان لیورپول را متهم کرد که حاضر نیستند توپ را به یکدیگر بدهند و وحدت تاکتیکی تیم را از بین برده‌اند. او گفت: "من همیشه می‌گویم: لیورپول باید با پنج توپ بازی کند، چون ستاره‌هایش نمی‌خواهند توپ را از دست بدهند."

تیترسازترین بخش صحبت‌هایش اما جایی بود که برای فلورین ویرتز ابراز همدردی کرد و به‌طور مستقیم صلاح و سوبوسلای را مقصر دانست: "بیچاره فلورین ویرتز. اصلاً توپ گیرش نمی‌آید، چون صلاح و سوبوسلای و هرکسی که هست، می‌خواهند با توپِ خودشان بازی کنند."