پایگاه خبری فوتبالی - هانسی فلیک سرمربی بارسلونا در کنفرانس خبری قبل از بازی با اتلتیکو مادرید به سوال های خبرنگاران جواب داد.
به گزارش فوتبالی، پس از پیروزی ۳-۱ بارسلونا مقابل آلاوز در روز شنبه، در نیمکت با چهرهای مغموم دیده شد.
سرمربی بارسا توضیح داده چرا پس از بازی ناراحت به نظر میرسید: "ناامید شدم چون مالکیت توپ را زیاد از دست دادیم، دو بازیکن روی نیمکت اخراج شدند، وقتی گل سوم را زدیم. مارکوس کارت قرمز گرفت و من با او صحبت کرده بودم و آن گفتوگو در ذهنم بود. میخواستم کمی ذهنم را آرام کنم؛ نمیخواستم جر و بحث کنم."
او ادامه داد: "اما حالم خوب است و آمادهام برای هر چیزی که باشگاه به من ارائه کند. خیلی خوشحالم که اینجا هستم. طبیعی است که در چنین بازیهایی مشکلاتی پیش بیاید. این بازیها روی آدم تأثیر میگذارند؛ انرژی زیادی صرف میکنید. اما وقتی به خانه میروم، آرام میشوم. ناراحت نبودم و به چیزهای دیگر فکر نمیکردم. ما مثل سال گذشته در اوج نیستیم، اما پتانسیل داریم."
هانسی فلیک همچنین درباره غیبت رونالد آرائوخو در دیدار بارسا مقابل آلاوز توضیح داد و تأیید کرد که او بازی مقابل اتلتیکو مادرید را هم از دست خواهد داد. آرائوخو در دیدار بارسا مقابل چلسی در لیگ قهرمانان کارت قرمز گرفته بود.
فلیک در نشست خبری پیش از بازی مقابل اتلتیکو گفت: "رونالد آماده نیست، این موضوع خصوصی است و نمیخواهم بیشتر بگویم. از شما میخواهم حریم خصوصی او را محترم بشمارید؛ همینقدر میتوانم و میخواهم بگویم."
خاوی میگل، خبرنگار معتبر، پیشتر گزارش داده بود: "حقیقت این است که مدافع پس از اخراجش در استمفورد بریج بسیار دلشکسته و ناراحت بود، تا جایی که کادر فنی تصمیم گرفت بهترین کار این است که چند روزی استراحت کند تا از نظر ذهنی و جسمی بازیابی شود."
بارسلونا روز سهشنبه شب در لالیگا به مصاف اتلتیکو مادرید میرود و هانسی فلیک پیش از این دیدار نظر خود را بیان کرده است: "احساس قدرت و آمادگی برای کل فصل دارم. خیلی خوشحالم که در باشگاه بارسلونا هستم. مقابل تیم فوقالعادهای بازی میکنیم. ما صدرنشین هستیم، اما هنوز بخش زیادی از فصل باقی مانده است. سخت کار میکنیم تا به بهترین سطح خود بازگردیم."
اظهارات فلیک درباره آمادگیاش برای ادامه فصل، پس از آن مطرح شد که او بعد از پیروزی مقابل آلاوز روی نیمکت دیده شد و رافینیا به سمت او خم شد و با سرمربی خود صحبت کرد.
فلیک پس از بازی توضیح داده بود: "پس از پایان مسابقه، رافینیا همان چیزی را به من گفت که دفعه قبل گفته بودم: بهتر خواهیم شد. در بازیهای آینده خیلی بهتر خواهیم بود."

بارسلونا 








