علاقه ویژه مهدی قایدی به استقلال!

علاقه ویژه مهدی قایدی به استقلال!

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی قایدی بار دیگر علاقه خود به باشگاه استقلال را نشان داد.

به گزارش فوتبالی، مهدی قایدی سال‌هاست فوتبال ایران را ترک کرده و صرفا در لیگ بیست‌ودوم به شکل قرضی به استقلال برگشت. قایدی زیر نظر ساپینتو عملکرد بسیار خوبی داشت و یکی از مهره‌های تاثیرگذار تیم سرمربی پرتغالی بود اما به هرجهت مدیران وقت استقلال نتوانستند قایدی را به شکل قطعی جذب کنند و این بازیکن پس از دوره حضور قرضی خود در جمع آبی‌های تهران به امارات برگشت.

مهدی قایدی اکنون بازیکن النصر امارات است و فعلا با پیراهن این تیم نشان داده در سال منتهی به جام جهانی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد چراکه باشوی فوتبال ایران، موفق شد در آخرین دیدار النصر امارات، بریس کند.

قایدی بارها علاقه‌اش به استقلال را نشان داده و درباره آن صحبت کرده است. مهدی قایدی حالا در جدیدترین استوری خود هم بار دیگر اعلام کرده رنگ مورد علاقه او آبی است. داستان از این قرار است که همبازی سابق مهدی قایدی، یک استوری کنار بازیکنان ایرانی نظیر سامان قدوس، احمد نوراللهی، شهریار مغانلو و محمدمهدی محبی منتشر کرد که همگی لباس قرمز به تن داشتند و با گذاشتن قلب قرمز، قایدی را منشن کرده است.

مهدی قایدی هم با بازنشر این استوری تاکید کرد فقط به رنگ آبی علاقه دارد تا بار دیگر علاقه خود به استقلال را نشان داده باشد.