روایت تلخ بیک‌زاده از مصدومیت و از دست دادن تقابل با مسی

روایت تلخ بیک‌زاده از مصدومیت و از دست دادن تقابل با مسی

پایگاه خبری فوتبالی- هاشم بیک‌زاده ماجرای مصدومیتش قبل از جام جهانی و از دست دادن فرصت رویارویی با لیونل مسی را شرح داد.

به گزارش فوتبالی، هاشم بیک‌زاده بازیکن اسبق استقلال، یکی از مهمانان دوشنبه شب برنامه فوتبال برتر بود. او دوران خوبی در فوتبال ایران داشت و با این که بخشی از علاقمندان به فوتبال، بازی او را قبول نداشتند اما او حتی در دوران مربی سخت‌گیری مثل کارلوس کی‌روش به تیم ملی هم دعوت شد. در کمال ناباوری، او یکی از بازیکنان مورد علاقه کی‌روش بود و قرار بود نامش در فهرست نهایی تیم ملی برای جام جهانی 2014 باشد.

وقتی قرعه‌کشی جام جهانی 2014 انجام شد و مشخص شد که تیم ملی ایران با آرژانتین همگروه شد، در فضای مجازی شوخی‌های زیادی درباره تقابل مستقیم او با لیونل مسی انجام شد که بعضی از آنها توهین‌آمیز و ناراحت‌کننده بود.

در حالی که فوتبال ایران آماده تقابل هاشم با مسی می شد، ناگهان بیگ‌زاده دچار مصدومیتی شدید شد و جام جهانی و شانس رویارویی با فوق ستاره فوتبال جهان را از دست داد.

بیک‌زاده در برنامه فوتبال برتر درباره این اتفاق هم صحبت کرد. او گفت: «من در آخرین بازی تدارکاتی تیم ملی قبل از جام جهانی و در اردوی اتریش مصدوم شدم. آقای کی‌روش حرفی زد که هنوز در ذهنم مانده است. او به من گفت 3 هفته از خانواده‌ات دور بودی. یا می‌توانی 3 هفته دیگر سختی بکشی که شاید شانس بازی در جام جهانی را به دست بیاوری، یا می‌توانی برگردی و در کنار خانواده‌ات باشی و جام جهانی را از خانه ببینی. اما قسمت من نبود. من پیش‌بینی کرده بودم و دوست داشتم که با آرژانتین همگروه شویم که مقابل مسی بازی کنم. یک ماه هم با یک مربی به صورت اختصاصی فیزیوتراپی کردم ولی قسمت نبود که در جام جهانی بازی کنم.»