بازیکن مصدوم استقلال امروز تمرین کرد

بازیکن مصدوم استقلال امروز تمرین کرد

پایگاه خبری فوتبالی- یکی از بازیکنان استقلال که چند روز پیش مصدوم شده بود امروز در تمرینات گروهی این تیم شرکت کرد. 

به گزارش فوتبالی، تمرین استتقلال امروز سه شنبه پس از یک روز استراحت برگزار شد و کادر فنی استقلال بازیکنان این تیم را در فاصله 3 روز مانده به دربی زیر نظر گرفت. این بازی ساعت 15:00 روز جمعه در ورزشگاه امام خمینی (ره) شهر اراک برگزار خواهد شد.

یکی از نگرانی‌های استقلالی‌ها برای این مسابقه مساله مصدومیت چند تن از بازیکنان این تیم است. داکنز نازون به صورت قطعی این مسابقه را از دست خواهد داد. وضعیت مهران احمدی به طور دقیق مشخص نیست و درباره مونیر الحدادی هم خبرهای عجیبی شنیده می‌شود. مثلا این که او احتمالا سورپرایز استقلال برای دربی است.

دقایقی پیش رسانه رسمی باشگاه استقلال تصاویری از تمرین امروز این تیم را منتشر کرد. در این تصاویر خبری از نازون و الحدادی نیست اما تصویر مهران احمدی در بین تصاویر وجود دارد و به نظر می‌رسد او وضعیت بهتری نسبت به سایر مصدومان استقلال داشته باشد. این که لباس تمرینی او مثل لباس بقیه بازیکنان استقلال است نشان می‌دهد او توانسته در کنار سایر بازیکنان در تمرینات گروهی حضور داشته باشد.

این می‌تواند خبر خوبی برای هواداران استقلال باشد. حالا که خبرهای ضد و نقیضی درباره وضعیت مونیر الحدادی منتشر می‌شود رسیدنِ مهران احمدی به دربی که خیلی‌ها او مناسب‌ترین جانشین الحدادی می‌دانند کمی از نگرانی استقلالی‌ها کم کرده است.