پایگاه خبری فوتبالی- هفته سیزدهم لالیگای زنان اسپانیا با برد بارسلونا و رئال مادرید به پایان رسید.
به گزارش فوتبالی، هفته سیزدهم لالیگای زنان اسپانیا در حالی برگزار شد که تیم ملی فوتبال زنان اسپانیا در آخرین فیفادی زنان توانست قهرمان لیگ ملتهای زنان اروپا شود و حالا لیگ این کشور پس از دو هفته تعطیلی بار دیگر از سر گرفته شد. در این هفته بارسلونا به مصاف تنریف رفت و رئال مادرید هم مقابل سوسیداد قرار گرفت تا نبرد تیمهای دوم و سوم جدول را شاهد باشیم.

بارسلونا در حالی به مصاف تنریف رفت که با اقتدار در صدر جدول اسپانیا قرار گرفته و بعید است تیمی بتواند آنها را از قهرمانی دور کند. تنریف در این فصل عملکرد خوبی داشته و در رتبه پنجم قرار گرفته اما مقابل بارسلونا حرفی برای گفتن نداشت و با دو گل شکست خورد. پایور و پوتیاس دو گل بارسلونا را در این دیدار به ثمر رساندند تا همچنان این تیم روی نوار برد باشد. در حساسترین دیدار این هفته هم رئال مادرید به مصاف سوسیداد رفت. قبل از این دیدار سوسیداد در رتبه دوم قرار داشت و رئال مادرید سوم بود اما رئالیها در این دیدار با تک گل ویسنته که گل به خودی بود پیروز شدند و جای سوسیداد را در رتبه دوم جدول گرفتند. اتلتیکو مادرید هم در این هفته مقابل سویا قرار گرفت و با نتیجه دو بر دو متوقف شد تا همچنان در جایگاه چهارم باقی بماند.
در جدول فوتبال زنان اسپانیا، بارسلونا با ۳۶ امتیاز در صدر قرار دارد. رئال مادرید با ۲۹، سوسیداد با ۲۷ و اتلتیکو مادرید هم با ۲۵ امتیاز در ردههای بعدی قرار گرفتند.

رئال مادرید 







