زنگ خطر برای دو ستاره؛ جام‌ جهانی از دست نرود؟

زنگ خطر برای دو ستاره؛ جام‌ جهانی از دست نرود؟

پایگاه خبری فوتبالی- دو ستاره تراکتور این روزها شرایط ایده‌آلی را سپری نمی‌کنند.

به گزارش فوتبالی، نتایج ضعیف تراکتور در لیگ برتر باعث نگرانی هواداران این تیم شده و در همین راستا افت برخی از ستاره‌های این تیم به نظر می‌رسد تاثیر مستقیمی بر نتایج تی‌تی‌ها داشته است.

مهدی ترابی، ستاره سال‌های اخیر فوتبال ایران که فصل گذشته موفق شد عنوان برترین پاسور فصل را کسب کند، این فصل روزهایی معمولی را سپری می‌کند.

در واقع ترابی پس از مصدومیتی که گریبانش را گرفت و چند هفته‌ای دور از میادین بود، در بازگشت دوباره نتوانسته همان ترابی همیشگی باشد و در بازی‌های اخیر تیمش کار چندانی نتوانسته انجام دهد.

این در حالی است که امیر قلعه‌نویی در صحبت‌های خود عنوان کرده بود حاضر است به ترابی فرصت دوباره دهد اما این بازیکن در ۹ بازی لیگ برتری این فصل موفق به گلزنی نشده تا دور از فرم آمادگی باشد.

دیگر ستاره‌ای که افت او بر نتایج تیم اسکوچیچ هم تاثیر داشته، مهدی هاشم‌نژاد است. بازیکن جوانی که در دو بازی اخیر تراکتور نیمکت‌نشین هم بوده و در نیمه دوم وارد زمین شده و البته نتوانسته کار چندانی انجام دهد.

افتی که می‌تواند برای هاشم‌نژاد و ترابی در سال منتهی به جام جهانی گران تمام شود و باید دید این دو بازیکن در بازی‌های آتی موفق به تغییر شرایط خود خواهند شد یا نه.