پایگاه خبری فوتبالی - اورلیو دی لورنتیس بار دیگر از فرصت استفاده کرد و طعنه تازهای به سرمربی پیشین ناپولی، لوچانو اسپالِتی، که اکنون هدایت یوونتوس را برعهده دارد زد.
به گزارش فوتبالی، رئیس ناپولی مدعی شد اسکودتویی که این فصل تحت هدایت آنتونیو کونته کسب شد «اسکودتوی واقعی» است، درحالیکه قهرمانی فصل 2023 با اسپالِتی را «بدیهی» توصیف کرد و گفت درام سینمایی نبرد قهرمانی فصل گذشته، آن را ارزشمندتر از قهرمانی مقتدرانه دو سال قبل کرده است.
دی لورنتیس که همواره با اظهارات جنجالی شناخته میشود، این بار نیز در مراسم جوایز گاتزتا دلو اسپورت نام خود را در مرکز توجه قرار داد و تنش پنهان میان ناپولی و یوونتوس را شدت بخشید. با حضور اسپالِتی روی نیمکت یوونتوس، رئیس باشگاه آبیها فرصت را مناسب دید تا مقایسهای مستقیم و تند میان دستاوردهای او و کونته انجام دهد.
اسپالِتی با پایاندادن به انتظار ۳۳ساله ناپولی برای قهرمانی سری A در سال ۲۰۲۳ در شهر مبدل به قهرمانی تاریخی شد، اما دی لورنتیس وزن احساسی و اهمیت آن قهرمانی را کمتر از موفقیت اخیر کونته دانست. ناپولی طی سه فصل گذشته دو اسکودتو کسب کرده، اما رئیس باشگاه معتقد است این دو قهرمانی «یکسان» نیستند.
او با مقایسه دو فصل گفت قهرمانی ۲۰۲۳ که چند هفته پیش از پایان فصل قطعی شد، فاقد هیجان و نبرد واقعی بود، درحالیکه اسکودتوی اخیر حاصل یک رقابت فرسایشی تا آخرین لحظه با اینتر بود.
دی لورنتیس گفت: «اولی کمی بدیهی بود، با توجه به مسیری که از ابتدا طی کرده بودیم. اما دومی اسکودتوی واقعی است، چون برای آن تا آخر جنگیدیم.»
او ادامه داد: «اولین قهرمانی قابل پیشبینی بود، چون از همان ابتدا پیشرفت خوبی داشتیم. اما دومی اسکودتوی واقعی است؛ زیرا تا آخرین لحظه برای آن جنگیدیم. مثل یک تریلر بود؛ زیبا و دردناک. این تعلیق باعث شد پس از پیروزی تعیینکننده مقابل کالیاری، لذت آن چندبرابر شود. نتیجه یک فیلم هیجانی بود و ما فیلم دیگری خواهیم ساخت، درباره صدمین سال ناپولی در سال ۲۰۲۶.»










