فشارها روی سرمربی عربستان به اوج خود رسید

فشارها روی سرمربی عربستان به اوج خود رسید

پایگاه خبری فوتبالی - تیم ملی عربستان در نیمه‌نهایی جام عرب ۲۰۲۵ با شکست ۱-۰ مقابل اردن در ورزشگاه البیت دوحه، از رسیدن به فینال بازماند و فشارها روی هروه رنار، سرمربی فرانسوی، به شدت افزایش یافت. 

به گزارش فوتبالی ، گل پیروزی‌بخش اردن را نزار الرشدان در دقیقه ۶۶ با ضربه سر به ثمر رساند و اردنی‌ها برای نخستین بار به فینال این رقابت‌ها صعود کردند، جایی که مقابل مراکش قرار خواهند گرفت.

عربستان که یکی از مدعیان اصلی قهرمانی بود، با وجود مالکیت ۶۹ درصدی توپ (بالاترین آمار در تورنمنت طبق سوفاسکور) و ایجاد چندین موقعیت، نتوانست دروازه حریف را باز کند و ضعف در مرحله نهایی حمله، بار دیگر دردسرساز شد. این ناکامی، دومین حذف پیاپی سبزپوشان در مراحل حذفی تورنمنت‌های منطقه‌ای است و یادآور شکست‌های قبلی در لحظات حساس.

نشانه‌های نگرانی از مراحل قبلی نمایان بود؛ عربستان در مرحله حذفی مقابل حریفان سرسخت، گاهی دیر بیدار می‌شد و تعویض‌های رنار اغلب تأخیری داشتند. بازیکنان ذخیره که تأثیرگذار بودند، گاهی فرصت کمتری می‌گرفتند و سرمربی در دفاع از تصمیماتش، بر تمرکز روی گردش توپ و حفظ مالکیت تأکید کرد.

با وجود قرارداد رنار تا ۲۰۲۷ و صعود مستقیم به جام جهانی ۲۰۲۶، موج انتقادات از هواداران و رسانه‌ها شدت گرفته است. بسیاری خواستار تغییر سرمربی هستند تا تیم برای رقابت‌های بزرگ‌تر آماده‌تر شود. فدراسیون فوتبال عربستان اعلام کرده آینده رنار را به صورت فنی و دقیق ارزیابی خواهد کرد، بدون تصمیم‌گیری عجولانه، اما نزدیکی جام جهانی، هر انتخابی را حساس‌تر می‌کند.

عربستان حالا باید در دیدار رده‌بندی مقابل امارات قرار گیرد؛ مسابقه‌ای که می‌تواند آخرین فرصت رنار برای اثبات توانایی‌هایش باشد یا نقطه پایان همکاری طولانی او با سبزها. این حذف، سؤالات زیادی درباره تاکتیک‌ها و مدیریت تیم در مراحل حساس ایجاد کرده و آینده نیمکت عربستان را در ابهام فرو برده است.