کرگر: یوکرس نه، این بازیکن باید مهاجم فیکس آرسنال باشد

کرگر: یوکرس نه، این بازیکن باید مهاجم فیکس آرسنال باشد

پایگاه خبری فوتبالی - جیمی کرگر، به میکل آرتتا پیشنهاد داده که میکل مرینو را جلوتر از ویکتور یوکرس، به‌عنوان مهاجم اول آرسنال در نظر بگیرد.

به گزارش فوتبالی، این مهاجم سوئدی پس از انتقال ۶۴ میلیون پوندی از اسپورتینگ در تابستان، شش گل برای آرسنال به ثمر رسانده اما درباره توانایی فنی و تاثیرگذاری او در بازی‌های بزرگ، تردیدهایی مطرح شده است. در سوی مقابل، مرینو در هفته‌های اخیر به دلیل مصدومیت‌های یوکرس، کای هاورتز و گابریل ژسوس، به‌عنوان مهاجم اصلی آرسنال بازی کرده و با ثبت چهار گل و سه پاس گل در هفت مسابقه، عملکردی تحسین‌برانگیز داشته است.

کرگر به اسکای اسپورتس گفت: 

«باید صادق باشیم؛ پیش از آمدن یوکرس به لیگ برتر، حرفی که بین همه می‌چرخید این بود که مطمئن نیستیم او در سطح یک باشگاه واقعا تراز اول اروپایی باشد؛ چیزی که آرسنال هست، یکی از بهترین تیم‌های اروپا. به نظرم حتی با وجود اینکه از دوران حضورش در آرسنال هنوز چیزی نگذشته است، می‌شود فهمید آن نگاه از کجا می‌آمد. راستش فکر می‌کنم برای یوکرس سخت باشد که مهاجم اول آرسنال شود. به‌خصوص وقتی گابریل ژسوس به آمادگی کامل برسد؛ بازیکنی که به نظر من از یوکرس بهتر است. فکر می‌کنم یوکرس در طول فصل گل‌های بیشتری بزند اما از نظر همه چیزهایی که از یک مهاجم نوک می‌خواهید، ژسوس احتمالا بازیکن بهتری است. به نظرم، مرینو در حال حاضر انتخاب اول است. می‌دانم آخر هفته بازی کرد اما این به این دلیل بود که تازه از مصدومیت برگشته بود، به بازی نیاز داشت و حریف هم ولوز بود. مرینو در آن پست فوق‌العاده بوده و گل زده، آن هم تقریبا در نقش یک مهاجم کاذب. کای هاورتز هم تقریبا نسخه دیگری از همین نقش است. اینجا تنوع خوبی دارید؛ یک مهاجم کلاسیک گلزن و بازیکنانی که در نقش فالس ناین بازی می‌کنند. واقعا فکر می‌کنم برای قهرمانی به هر چهار نفر نیاز دارند. به نظرم هیچ‌کدام از آن‌ها همان مهاجم نوک کاملا سطح جهانی نیستند که آرسنال دنبالش بوده است.»