خنجر بیرانوند با دستان چسبناک به پرسپولیس

خنجر بیرانوند با دستان چسبناک به پرسپولیس

پایگاه خبری فوتبالی- علیرضا بیرانوند بالاخره موفق شد با پیراهن تراکتور برابر تیم سابق خود به پیروزی در ضربات پنالتی دست پیدا کند، هر چند برد در وقت های قانونی هنوز برای او اتفاق نیفتاده است. 

به گزارش فوتبالی، علیرضا بیرانوند که در تابستان سال گذشته از تراکتور راهی پرسپولیس شد و عملا بزرگترین چالش دوران حرفه‌ای خود را تجربه کرد، سرانجام توانست برابر تیم سابق رنگ پیروزی را در ضربات پنالتی ببیند و با پیراهن تراکتور، پرسپولیس را در این مارتن پنالتی ها شکست دهد. 

علیرضا بیرانوند در بازی امشب تراکتور برابر پرسپولیس عملکرد بسیار خوبی در دروازه تی‌تی‌ها داشت و در ضیافت پنالتی‌ها کاری کرد کارستان. او در حیاتی‌ترین زمان‌ ممکن سه ضربه پنالتی پرسپولیس را مهار کرد تا یک‌تنه تراکتور را به دور بعدی مسابقات ببرد. 

تصویر خبر

بیرانوند تا پیش از مسابقه امشب سه مرتبه دیگر به عنوان دروازه بان تراکتور برابر پرسپولیس قرار گرفته بود که ماحصل آن دو تساوی و یک شکست بود. 

علی بیرو تا پیش از اینکه راهی تراکتور شود با پیراهن تیم نفت تهران پنج مرتبه برابر پرسپولیس قرار گرفته بود که هرگز شکستی را متحمل نشده بود و آمار خوب دو برد و سه تساوی را داشت. بیرو در این پنج دو بار موفق به ثبت کلین‌شیت شده بود و 3 گل خورده بود. 

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در جریان ماراتن پنالتی‌ها موفق شد سه ضربه پنالتی مارکو باکیچ، محمد عمری و حسین کنعانی‌زادگان را مهار کند.