تیم‌داری در رشته‌های مختلف و بی ملاحظگی تاجرنیا؛ استقلال از آسیا حذف می‌شود؟

تیم‌داری در رشته‌های مختلف و بی ملاحظگی تاجرنیا؛ استقلال از آسیا حذف می‌شود؟

پایگاه خبری فوتبالی- تیم‌داری در رشته‌های مختلف و بی‌ملاحظگی‌های تاجرنیا، مدیران استقلال را به دردسرهای بزرگی انداخته است.

به گزارش فوتبالی، در روزهای گذشته رسانه‌ها خبرهایی درباره برخی موانع قانونی تیم‌داری باشگاه استقلال در رشته‌های دیگر منتشر کرده بودند که جریان‌ساز شد.

گفته می‌شد طبق اعلام ای‌اف‌سی، باشگاه استقلال از نظر قانونی نمی‌تواند تحت همین نام و با همین مالک، در رشته‌های دیگر هم تیم‌داری و برای آنها هزینه کند.

درباره این منع قانونی شبهه‌هایی وجود داشت اما حالا مشخص شده که تیمداری باشگاه در رشته‌های مختلف مشکلی ندارد اما صورت‌های مالی رشته‌های دیگر از محل باشگاه فوتبال هزینه شده است و این بر خلاف قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیاست. 

در صورت محرز شدن این ماجرا برای کنفدراسیون فوتبال آسیا، به احتمال زیاد ای‌اف سی با استقلال به صورت قانونی برخورد خواهد کرد و احتمال ابطال مجوز حرفه‌ای باشگاه و حذف استقلال از رقابت‌های آسیایی فصل آینده وجود دارد. خبری که دیروز فوتبالی آن را رسانه‌ای کرد.

نکته عجیب این که مدیران باشگاه استقلال از جمله آقای تاجرنیا بی ملاحظگی کرده‌اند و بی‌خبر از قوانین ای‌اف‌سی اقدام به تاسیس چندین تیم دیگر در رشته‌های ورزشی کرده‌اند که صورت‌های مالی آنها در محل هزینه‌های تیم فوتبال وارد شده است! 

تعداد این رشته‌ها هم یکی دو تا نیست که بشود با سرعت همه چیز را حل و فصل کرد و برطرف کردن موارد موجود زمان‌بر است و کار آسانی هم نیست.

به نظر می‌رسد گاف‌های مدیران استقلال که منصوب هلدینگ هستند در تاسیس تیم‌‎های مختلف یکی یکی دارند سر برمی‌آورند.

عطش آقای تاجرنیا و دوستانش برای تیم‌داری در رشته‌های مختلف، آن هم بدون مطالعه و آگاهی از قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا، استقلال را به دردسرهای زیادی انداخته که این فقط یکی از آنهاست و باید دید مدیران استقلال می‌توانند این مشکل را حل کنند یا این باشگاه با تبعات وحشتناک ناآگاهی و بی‌ملاحظگی مدیرانش یعنی ابطال مجوز حرفه‌ای و حذف از آسیا مجازات خواهد شد!