مدافع آرژانتینی به چلسی بازمی‌گردد؟

مدافع آرژانتینی به چلسی بازمی‌گردد؟

پایگاه خبری فوتبالی - چلسی بند بازگشت زمستانی برای آرون آنسلمینو فعال دارد و این موضوع می‌تواند آینده مدافع جوان آرژانتینی را در ژانویه تغییر دهد. هیچ گزینه خرید دائمی برای دورتموند وجود ندارد و باشگاه انگلیسی او را سرمایه‌ای بلندمدت می‌داند.

به گزارش فوتبالی و به نقل از اسکای اسپورت آلمان، چلسی در قرارداد قرضی آرون آنسلمینو با بروسیا دورتموند، بندی برای بازگرداندن او در پنجره زمستانی قرار داده است. این بند به دلیل عدم تحقق حداقل دقایق بازی توافق‌شده میان دو باشگاه همچنان معتبر است. آنسلمینو به دلیل مصدومیت‌های عضلانی و همسترینگ نتوانسته به اندازه کافی برای دورتموند بازی کند و همین مسئله باعث شده چلسی همچنان حق بازگشت او را داشته باشد.

چلسی تابستان ۲۰۲۴ این مدافع ۲۰ ساله را با قراردادی حدود ۱۵ میلیون پوند از بوکا جونیورز خریداری کرد و پس از یک دوره کوتاه حضور در لندن، او را به دورتموند قرض داد تا تجربه بیشتری کسب کند. با این حال، باشگاه انگلیسی از ابتدا هیچ بند خرید دائمی در قرارداد نگذاشت و همین نشان می‌دهد که آن‌ها آینده او را در استمفورد بریج می‌بینند. منابع نزدیک به باشگاه تاکید دارند که هیچ شانسی برای انتقال دائمی او به دورتموند در تابستان آینده وجود ندارد.

اگرچه بند بازگشت فعال است، اما انتظار نمی‌رود چلسی در زمستان آن را عملی کند، زیرا بازیکن در دورتموند شرایط خوبی دارد و از حضور در بوندسلیگا راضی است. با این حال، تصمیم نهایی به نیازهای چلسی در خط دفاعی و وضعیت مصدومیت‌های تیم در ژانویه بستگی خواهد داشت.