مهرداد و یار سوئدی؛ نیمکت‌نشین‌های همیشگی تراکتور!

مهرداد و یار سوئدی؛ نیمکت‌نشین‌های همیشگی تراکتور!

پایگاه خبری فوتبالی- مهرداد محمدی و مارکو یوهانسون عملاً امیدی به بازی در ترکیب تراکتور ندارند.

به گزارش فوتبالی، تراکتور پس از برد مهم در جام حذفی و لیگ نخبگان آسیا، در حال آماده‌سازی برای آخرین بازی نیم فصل است و تمرینات خود را برای دیدار لیگ برتری مقابل شمس‌آذر قزوین پیگیری می‌کند.

اما تصویری از تمرینات شاگردان دراگان اسکوچیچ جالب توجه است. تصویری از مهرداد محمدی و مارکو یوهانسون که عملاً در حال حاضر هیچ امیدی به بازی در ترکیب دراگان اسکوچیچ ندارند و نیمکت‌نشینانی دائمی محسوب می‌شوند.

یوهانسون که برای روزهای محرومیت بیرانوند، جذب تراکتور شده بود؛ پس از یک بازی برای تی‌تی‌ها و با توقف محرومیت علی بیرو نیمکت‌نشین شد و باتوجه به جایگاه بیرانوند بعید می‌رسد امیدی برای بازی در ادامه فصل هم داشته باشد و باید منتظر روزهای محرومیت بیرو بماند.

محمدی هم روزهای تاریکی را در تبریز سپری می‌کند. بازیکنی که جذب وی با نظر اسکوچیچ نبود و سرمربی کروات آب پاکی را روی دست وی در صحبت‌های اخیرش ریخت. جایی که اسکو مدعی شد بازیکنان بهتری از مهرداد دارد و به همین دلیل به او بازی نمی‌دهد.

باید منتظر ماند و دید یوهانسون و محمدی در آستانه نیم فصل چه شرایطی خواهند داشت.