پایگاه خبری فوتبالی- استقلال خوزستان پس از ۸ هفته ناکامی در لیگ برتر، با پیروزی ۲ بر ۰ مقابل ذوبآهن، به رده دهم جدول صعود کرد و نشان داد بحران اخیر را پشت سر گذاشته است.
به گزارش فوتبالی، هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر با یک دیدار هیجانانگیز برای استقلال خوزستان آغاز شد. آبیهای جنوبی پس از پشت سر گذاشتن هشت هفته ناکامی، بالاخره توانستند طعم پیروزی را بچشند و ذوبآهن اصفهان را با نتیجه ۲ بر ۰ شکست دهند.
در این دیدار، حجت احمدی در دقیقه ۴۵+۵ و امیرحسین جلالیوند در دقیقه ۴۹ گلهای پیروزیبخش تیمشان را به ثمر رساندند و گام بلندی برای خروج از بحران اخیر برداشتند. این برد باعث شد استقلال خوزستان با ۱۶ امتیاز به رده دهم جدول صعود کند. شاگردان خلیفهاصل در ۸ هفته گذشته تنها دو تساوی و شش شکست را تجربه کرده بودند.
در مقابل، ذوبآهن اصفهان با همان ۱۴ امتیاز قبلی در رده سیزدهم باقی ماند و با پنجمین هفته ناکامی متوالی، شرایط سختی را سپری میکند. تیم قاسم حدادیفر در ۱۲ هفته اخیر تنها یک پیروزی کسب کرده و ادامه این روند، نگرانیها درباره آینده این تیم را افزایش داده است.

استقلال 








