آرتتا: آماده رقابت با منچسترسیتی تا پایان فصل هستیم

آرتتا: آماده رقابت با منچسترسیتی تا پایان فصل هستیم

پایگاه خبری فوتبالی - میکل آرتتا، سرمربی آرسنال، اعلام کرده که تیمش آماده است تا برای قهرمانی در لیگ برتر با منچسترسیتی رقابت کند.

به گزارش فوتبالی، توپچی‌ها برای لحظاتی پس از پیروزی دیرهنگام سیتی مقابل ناتینگهام فارست در روز شنبه جایگاه صدرنشینی را از دست دادند، اما با برتری مقابل برایتون دوباره به صدر بازگشتند.

سیتی تلاش کرد با بازی زودتر از آرسنال فشار را افزایش دهد و در مقابل فارست، بازی را تحت کنترل بگیرد. پس از نیمه اولی بدون گل، تیم گواردیولا با پاس زیبای رایان چرکی و ضربه تیز تیجانی ریندرز به گل رسید. اما تنها شش دقیقه بعد، اوماری هاچینسون، وینگر تازه‌وارد از ایپسویچ، اولین گل خود برای فارست را به ثمر رساند.

سیتی در ادامه با فشار بر حریف و در دقیقه هفدهم وقت معمول، با عبور چرکی از بین پاهای مورگان گیبس وایت و گلزنی مقابل جان ویکتور، دوباره پیش افتاد و به هشتمین برد متوالی در همه رقابت‌ها دست یافت. این برد باعث شد سیتی صدر جدول را از آرسنال بگیرد، اما توپچی‌ها در ورزشگاه امارات پاسخ درخشانی دادند.

آرسنال سریعاً به گل رسید؛ کاپیتان مارتین اودگارد توپ را از بوکایو ساکا گرفت و پس از ۱۴ دقیقه دروازه برایتون را باز کرد. گل دوم تیم در دقیقه ۵۲ با یک گل به خودی از جورجینیو روتّر برایتون به ثمر رسید. با این حال، دیه‌گو گومز در دقیقه ۶۴ یکی از گل‌ها را جبران کرد، اما آرسنال در نهایت به پیروزی مهمی رسید و دوباره صدر جدول را پس گرفت.

آرتتا پس از بازی گفت: «ما فقط می‌توانیم بر کار خود کنترل داشته باشیم و بسیاری از چیزهایی که انجام می‌دهیم خوب است، اما باید برای بهتر کردن حاشیه‌ها پیشرفت کنیم. نیاز داریم بازیکنان بیشتری برگردند تا گزینه‌هایمان بهتر شود و تیم تازه بماند. هر سه روز یک بازی چالش است و ما آماده‌ایم.»

او درباره جو پرتنش ورزشگاه پس از گل جبران برایتون افزود: «این نشان‌دهنده اشتیاق ما برای برد است! همه ما خیلی می‌خواهیم برنده شویم. حالا نباید آنچه داریم از دست بدهیم و باید ادامه دهیم تا گل‌های بیشتری بزنیم و خونسردی و توانایی خود را نشان دهیم. دو فرصت بزرگ داشتیم که می‌توانستیم نتیجه را ۳-۱ کنیم و بازی متفاوت می‌شد، اما این اتفاق نیفتاد و باید کمی بیشتر تحمل کنیم.»