حاشیه دیدار استقلال – گل‌گهر| استقبال کم هواداران از بازی

حاشیه دیدار استقلال – گل‌گهر| استقبال کم هواداران از بازی

پایگاه خبری فوتبالی- در حالی استقلال و گل‌گهر به مصاف یکدیگر رفته‌اند که کیفیت بد چمن ورزشگاه شهر قدس باعث نگرانی هر دو تیم بود.

به گزارش فوتبالی، تیم‌های فوتبال استقلال و گل‌گهر سیرجان از ساعت 16:30 امروز (یکشنبه) در چارچوب هفته پانزدهم لیگ برتر در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف هم رفته‌اند که بخشی از حواشی این بازی در زیر آمده است:

یکی از نکات بارز این مسابقه، شرایط نامطلوب و افتضاح چمن ورزشگاه شهدای شهرقدس است که نگرانی‌هایی جدی را در مورد سلامت بازیکنان ایجاد می‌کند. کادر فنی استقلال به دلیل خطر بالای مصدومیت، طراحی تمرینات گرم کردن شاگردان خود را منحصراً در نقاطی از زمین که شرایط بهتری داشتند، متمرکز کرد.

با وجود اینکه درهای ورزشگاه تنها یک ساعت پیش از آغاز بازی به روی هواداران باز شد، استقبال تماشاگران استقلال از این بازی خانگی چندان چشمگیر نبود. نکته قابل توجه در سرمای شدید تهران، حضور تعدادی از هواداران استقلال با پتو روی سکوها بود. همچنین تعداد اندکی از هواداران تیم میهمان، گل‌گهر سیرجان مسافت طولانی را برای حمایت از تیم خود تا تهران طی کرده و در ورزشگاه حضور دارند

تصویر خبر

جلال‌الدین ماشاریپوف هافبک ازبکستانی استقلال برای نخستین بار در فصل جاری در لیست تیمش قرار گرفته است و از روی نیمکت نظاره‌گر بازی خواهد بود.

تصویر خبر

* بازیکنان دو تیم در لحظه ورود از شرایط چمن ورزشگاه شهدای شهرقدس رضایت نداشتند و در لحظه گرم کردن با احتیاط به توپ ضربه می‌زدند.