پایگاه خبری فوتبالی- هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با تساوی پرسپولیس و برد مدعیان به پایان رسید.
به گزارش فوتبالی، لحظاتی قبل هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با پنج مسابقه به انجام رسید که با برد تیمهای بالای جدول به پایان رسید. در این هفته پرسپولیس باز هم نتوانست پیروز شود تا همچنان جزو تیمهای پایین جدول باشد.
کامبک گلگهر در ثانیه آخر
یکی از مهیجترین بازیهای هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال زنان، نبرد بین گلگهر سیرجان و ملوان بود. گلگهریها برای اینکه از خاتون بم عقب نمانند باید در این مسابقه به برد میرسیدند. نیمه اول این دیدار گلی در پی نداشت اما با شروع نیمه دوم ملوان انزلی توسط سارا قمی به گل اول رسید. در ادامه گلگهریها حملاتشان را بیشتر کردند تا اینکه شبنم بهشت گل تساوی را برای گلگهر به ثمر رساند. بعد از گل تساوی در حالی که گلگهر برای گل دوم تلاش میکرد زهرا سربالی هافبک گلگهر با اعتراض به داور کارت قرمز گرفت تا دیدار حساس هفته بعد مقابل خاتون بم را از دست بدهد. این مسابقه در حالی که رو به اتمام بود با بزرگترین اتفاق خود همراه شد و در آخرین ثانیه بازی داور مسابقه یک پنالتی برای گلگهر گرفت که با اعتراض ملوانیها همراه شد. نهایتا این پنالتی را افسانه چترنور به گل تبدیل کرد تا گلگهر سیرجان با نتیجه دو بر یک به پیروزی برسد.
پرسپولیس باز هم پیروز نشد
پرسپولیسیها که به ایلام رفته بودند کار سختی مقابل پالایش گاز ایلام داشتند. این مسابقه تا دقیقه ۸۰ گلی نداشت اما در این دقیقه سمیه اسماعیلی گل اول را برای پالایش گاز ایلام به ثمر رساند. دو دقیقه بعد پرسپولیس توسط فاطمه صفارراستگو بازی را به تساوی کشاند تا این دیدار با نتیجه یک بر یک به پایان برسد. پرسپولیس در نیم فصل دوم از ۱۲ امتیاز موجود فقط چهار امتیاز کسب کرده و با ۱۵ امتیاز در رتبه هفتم قرار دارد.
در دیگر دیدارهای امروز خاتون بم صدرنشین با ۴ گل فراایساتیس فارس را شکست داد تا به آمار ۱۳ برد در ۱۳ مسابقه برسد. ایستا هم در کرج با تک گل فاطمه شبان آوا را شکست داد و در سنندج سپاهان با دو گل یاسام را از پیش رو برداشت. در جدول تیمهای خاتون بم، گلگهر سیرجان و ایستا البرز اول تا سوم هستند.

پرسپولیس 








