نارضایتی تلویحی تاجرنیا از ساپینتو؛ انتظارم از استقلال بیشتر بود

نارضایتی تلویحی تاجرنیا از ساپینتو؛ انتظارم از استقلال بیشتر بود

پایگاه خبری فوتبالی- سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال اعلام کرد که توقع داشته تیمش نتایج بهتری بگیرد تا به نوعی ساپینتو را زیر سوال ببرد.

به گزارش فوتبالی، نیم فصل اول بیست و پنجمین دوره لیگ برتر پنج شنبه شب گذشته با برگزاری دیدار حساس تیم‌های سپاهان و استقلال در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به پایان رسید. مسابقه‌ای که با برتری دو بر یک استقلال تمام شد.

در پایان نیم‌فصل اول سپاهان با 30 امتیاز در صدر جدول قرار گرفت. پرسپولیس با 28 امتیاز در رده دوم ایستاد و استقلال هم با 25 امتیاز سوم شد. استقلال قبل از بازی با سپاهان در وضعیت بحرانی و نامناسبی قرار داشت و حتی گفته می‌شد در صورت شکست مقابل سپاهان نیمکت این تیم دچار تغییرات زیادی خواهد شد اما پیروزی استقلال در بازی با سپاهان، هم مانع تغییرات شد و هم فاصله این تیم را با صدر جدول کمتر کرد.

روز 16 شهریور و بعد از جذب مونیر الحدادی بود علی تاجرنیا توییت جالبی منتشر کرد. تاجرنیا که آن روزها فقط رییس هیات مدیره باشگاه استقلال بود در این توییت نوشت: «ریکاردو عزیز! ما کار خودمان را انجام دادیم، الان نوبت توست. پشتیبان تو و بازیکنان محبوبمان هستیم.»

خیلی روشن بود که منظور تاجرنیا از این توییت چیست. او قصد داشت به ریکاردو ساپینتو یادآوری کند که یک تیم پرستاره را تحویل او داده است و از این به بعد فقط منتظر یک چیز است: «قهرمانی، قهرمانی و قهرمانی!» و توپ را به زمین ساپینتو انداخت.

در آن دوره استقلال در دو هفته ابتدایی لیگ برتر تراکتور را در تبریز یک بر صفر شکست داده بود و در تهران مقابل ذوب آهن با تساوی 3 – 3 متوقف شده بود. اما استقلال در اولین بازی‌‌اش بعد از این توییت تاجرنیا، در اهواز مقابل استقلال خوزستان با یک گل شکست خورد. بعد هم شکست 7 بر یک مقابل الوصل امارات و یک بر صفر مقابل المحرق بحرین در لیگ قهرمانان آسیا دو پیش آمد و استقلال وارد بحران شد.

در ادامه استقلال در میانه‌های نیم‌فصل خوب نتیجه گرفت و مدتی هم در صدر جدول بود اما در هفته‌های پایانی دوباره از شرایط آرمانی دور شد و به میانه‌های جدول سقوط کرد. در نهایت هم با پیروزی مقابل المحرق در بحرین و سپاهان در اصفهان از بحران فاصله گرفت تا به کور برگردد.

با این وجود به نظر می‌رسد تاجرنیا چندان از نتایج استقلال و البته ساپینتو راضی نیست. او در این باره به بخش ورزشی خبرگزاری ایسنا گفته است: «انتظارم بیشتر بود، با این ترکیب تیم‌ و شرایطی که در باشگاه داشتیم انتظار بیشتری داشتم. حسرت چند بازی را می‌خوریم هرچند در بازی با مدعیان امتیازات خوبی گرفتیم که ارزشمند است. اینکه برابر تیم‌های میانه و انتهای جدولی نتیجه نگرفتیم، نگران کننده است. مجموعا در لیگ شرایطی وجود دارد که رقابت‌ها را نزدیک کرده است.»

تاجرنیا درباره عملکرد ساپینتو روی نیمکت استقلال هم سعی کرده طوری صحبت کند که نه سیخ بسوزد و نه کباب و گفته است: «فاصله‌ تیم‌ها نزدیک است. استقلال چون در جام حذفی قبلی حضور داشت، تیم دیرتر بسته شد. زمین هم برای تیم‌هایی که روی زمین بازی می‌کنند تاثیر دارد. اگر مجموع اینها را در نظر بگیریم، به نسبت می‌توانیم به آقای ساپینتو نمره مثبتی بدهیم.»

تاجرنیا به صراحت گفته انتظار بیشتری از استقلال و ساپینتو داشته است. او درباره ساپینتو هم گفته می‌تواند به نسبت به او نمره مثبتی بدهد. اگر این حرف‌ها را در کنار حرف‌ و حدیث‌های چند روز پیش درباره برکناری ساپینتو در صورت باخت به سپاهان قرار بدهیم مشخص می‌شود که تاجرنیا انتظار بیشتری از استقلال و سپاهان داشته است. او همان روزی که آن توییت معروف را منتشر کرد نشان داد که از چه می‌خواهد و انتظارش از ساپینتو چیست و همانطور که گفته شد توپ را به زمین ساپینتو انداخته است.