پایگاه خبری فوتبالی - هوگو اکیتیکه، مهاجم ۲۳ ساله لیورپول، برای حضور در نبرد حساس مقابل آرسنال ممکن است آماده نباشد.
به گزارش فوتبالی، پس از غیبت در تساوی ۲-۲ مقابل فولام، آرنه اسلات تایید کرد که حضور این مهاجم فرانسوی در بازی فردا شب در ورزشگاه امارات در هالهای از ابهام قرار دارد.
اکیتیکه که به دلیل فشار بازیهای اخیر و در غیاب الکساندر ایساک دچار آسیبدیدگی جزئی همسترینگ شده بود، هنوز به تمرینات گروهی کامل بازنگشته است.
اسلات در آخرین صحبتهای خود درباره حضور او مقابل آرسنال گفت: "هوگو تا الان با ما تمرین نکرده است. باید ببینیم امروز چه میشود. بازیها خیلی سریع از راه میرسند و او فعلا در وضعیت نامعلومی قرار دارد؛ یا همین امروز به تمرین برمیگردد یا یک تا دو روز دیگر زمان نیاز دارد".
علاوه بر ایساک، لیورپول واتارو اندو و لئونی را به دلیل مصدومیت و محمد صلاح را به دلیل حضور در جام ملتهای آفریقا در اختیار نخواهد داشت.
تساوی ناامیدکننده مقابل فولام، لیورپول را در رده چهارم جدول و در فاصله ۱۴ امتیازی با آرسنال صدرنشین قرار داده است. آرسنال با ۴۸ امتیاز در صدر است و لیورپول با ۳۴ امتیاز برای حفظ جایگاه چهارم و سهمیه لیگ قهرمانان میجنگد.
با توجه به تردیدها درباره اکیتیکه، انتظار میرود کودی گاکپو که در بازی با فولام نیز گلزنی کرد، رهبری خط حمله را بر عهده بگیرد.

لیورپول 








