خبر بد برای بیفوما؛ دوران تیوی در پرسپولیس تمام شد!

خبر بد برای بیفوما؛ دوران تیوی در پرسپولیس تمام شد!

پایگاه خبری فوتبالی- تیوی بیفوما در پرسپولیسِ فصل آینده جایی ندارد و این موضوع به او اطلاع داده شده است.

به گزارش فوتبالی، نامِ تیوی بیفوما با حاشیه گره خورده و این وینگر کنگویی از زمانی که به پرسپولیس پیوسته، ترجیح داده زمان و تمرکز خود را روی موضوعات دیگری بگذارد و عملا پرسپولیس برای او اهمیت چندانی ندارد.

اوسمار ویرا در جریان نقل‌وانتقالات زمستانی به مدیران پرسپولیس تاکید کرد مشکلی با جدایی بیفوما ندارد اما ابتدا باید جانشینی برای این بازیکن جذب شود؛ اتفاقی که درنهایت رخ نداد و وینگر کنگویی موقتا در جمع قرمزهای تهران ماندنی شد.

طبق شنیده‌های فوتبالی باتوجه به مصدومیت‌های فعلی بیفوما که صحت آن به شکل کامل مشخص نیست، اوسمار ویرا به مدیران پرسپولیس تاکید کرده بیفوما فصل آینده تحت هیچ شرایطی در پرسپولیس نباید بماند و پیمان حدادی از همین حالا به فکر جذب یک‌وینگر باکیفیت است.

به هرجهت داستان بیفوما در پرسپولیس به اتمام رسیده و مدیران قرمزهای تهران صرفا باید تلاش کنند بابت این بازیکن، یکی از سهمیه‌های خارجی پرسپولیس برای فصل آینده نسوزد.