آرتتا درباره گلزنی دوباره یوکرس: به او گفته بودم!

آرتتا درباره گلزنی دوباره یوکرس: به او گفته بودم!

پایگاه خبری فوتبالی - ویکتور یوکرس، تنها در حدود 30 دقیقه حضور مقابل ساندرلند، دو گل به ثمر رساند تا پس از ورود به زمین به‌عنوان بازیکن تعویضی، هر سه امتیاز این مسابقه را برای آرسنال قطعی کند. 

به گزارش فوتبالی، شش گل از هشت گل یوکرس در لیگ برتر، مقابل تیم‌های تازه‌صعودکرده به ثمر رسیده و این نخستین بار است که او به‌عنوان بازیکن آرسنال، در دو بازی متوالی لیگ گلزنی می‌کند. همچنین از ابتدای سال میلادی، یوکرس با شش گل در تمامی رقابت‌ها، بیش از هر بازیکن دیگری در لیگ برتر گل زده است. او تنها شش دقیقه پس از ورود به زمین، نخستین گلش را به ثمر رساند و در وقت‌های تلف‌شده نیمه دوم، کار را تمام کرد تا جواب اعتماد آرتتا به تاثیرگذار بودنش در زمین بازی را داده باشد.

آرتتا پس از بازی درباره یوکرس گفت:

«خیلی خوشحالم. او کاملا شایسته این اتفاق است. او بازیکنی بسیار متعهد است و می‌خواهد پیشرفت کند. ترکیب را دید و من به او گفتم وارد زمین می‌شود و بر بازی تاثیر می‌گذارد.» 

مهم‌تر از همه برای آرسنال این بود که این تیم فاصله‌اش را در صدر جدول لیگ برتر به ۹ امتیاز افزایش داد؛ آن هم پیش از دیدار حساس منچسترسیتی و لیورپول در روز یکشنبه.

آرسنال برای نخستین بار از آخرین روز فصل قهرمانی 04-2003 خود، اختلاف خود در صدر جدول با تیم دوم را به ۹ امتیاز رساند؛ اختلافی که آن زمان ۱۱ امتیاز بود. حالا با روی فرم آمدن ستاره سوئدی، آرتتا امیدوار است تا از حضور این ماشین گلزنی در خط حمله تیمش، در حساس ترین مقاطع فصل بهره لازم را ببرد و جام‌ها برای توپچی‌ها به ارمغان بیاورد.