پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور برای اولینبار تحت هدایت دراگان اسکوچیچ در دو بازی متوالی شکست خورد.
به گزارش فوتبالی، دراگان اسکوچیچ موفقترین سرمربی تاریخ تراکتور بوده است. مردی که توانست تراکتوریها را برای اولینبار قهرمان لیگ برتر کند.
تراکتور تحت هدایت سرمربی کروات روزهای بسیار خوبی داشته و طلسمهای مختلفی را شکسته منتها شکست دیشب مقابل السد باعث شد تا یک اتفاق عجیب برای تیم اسکوچیچ رخ دهد.
اولین باخت تراکتور در لیگ نخبگان آسیا در حالی به ثبت رسید که تیتیها تحت هدایت دراگان، هیچگاه در دو بازی متوالی شکست نخورده بودند و این اتفاق برای اولینبار رخ داد.
پرشورها در بازی قبلیشان که مربوط به لیگ برتر بود، برابر فجر شهید سپاسی شیراز شکست خوردند و در بازی برابر السد قطر هم دو بار دروازه خود را باز شده دیدند و گلی نزدند تا دو مسابقه پیاپی با باخت از زمین مسابقه خارج شوند.
حالا باید منتظر ماند و دید که اسکوچیچ و همکارانش، چه برنامهای برای خارج کردن تراکتور از این وضعیت دارند.










