حمله ساپینتو به وریا غفوری: حداقل احترام من را نگه می‌داشتی!

حمله ساپینتو به وریا غفوری: حداقل احترام من را نگه می‌داشتی!

پایگاه خبری فوتبالی- ریکاردو ساپینتو معتقد است که وریا غفوری در حق او بی‌معرفتی کرده و از این بابت حسابی از وریا دلخور است. 

به گزارش فوتبالی، ریکاردو ساپینتو در دومین مقطع حضورش روی نیمکت استقلال هم خیلی زودتر از آن‌چیزی که فکر می‌کرد به پایان خط رسید و قبل از اینکه فصل به پایان برسد از سمتش اخراج شد. ساپینتو در مجموع دو مقطع حضورش روی نیمکت آبی‌ها در 67 مسابقه هدایت این تیم را برعهده داشت و تنها موفق به کسب یک قهرمانی در سوپرجام ایران شد! 

به محض اینکه ریکاردو ساپینتو ایران را به مقصد پرتغال ترک کرد مصاحبه‌ای از او در یکی از سایت‌های خبری منتشر شد که در بخشی‌ از آن سرمربی پرتغالی موضع تندی نسبت به وریا غفوری، مربی موقت استقلال در بازی با مس رفسنجان گرفته است. 

ساپینتو معتقد است که وریا غفوری احترامش را نگه نداشته است! " یک فرد جوان بدون مدرک مربیگری از شما درخواست می‌کند به کادر فنی‌تان بپیوندد تا تجربه کسب کند، اما هم‌زمان به این فکر می‌کند که چگونه جای شما را بگیرد. دو روز در تمرینات غیبت می‌کند و حتی به دیگران می‌گوید نیازی به حضور در تمرینات نیست چون سرمربی برکنار خواهد شد. به نظر من، اولین درس زندگی قدردانی و احترام است. زشت‌ترین ویژگی در زندگی این است که شأن و جایگاه کسی را که چیزی به تو آموخته نادیده بگیری! " 

وریا غفوری مدت کوتاهی بود که به عنوان دومین دستیار ایرانی به کادرفنی ساپینتو ملحق شده بود. روز گذشته هم حواشی زیادی پیرامون وریا غفوری و خسرو حیدری مبنی بر جنگ آن‌ها برای نشستن روی نیمکت استقلال در بازی با مس رفسنجان شکل گرفت.