شکایت مس از تیم داوری دیدار با استقلال

شکایت مس از تیم داوری دیدار با استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه مس رفسنجان نسبت به قضاوت موعود بنیادی‌فر در دیدار شب گذشته مقابل استقلال به کمیته داوران شکایت می‌کند.

به گزارش فوتبالی و به نقل از تسنیم باشگاه مس رفسنجان اعلام کرد: «دیدار دو تیم مس و استقلال در شرایطی در رفسنجان برگزار شد که قضاوت موعود بنیادی‌فر و دستیارانش در بعضی از صحنه‌های بازی مورد سوال بود.

در نیمه نخست در 3 صحنه مشابه، بازیکنان استقلال به صورت واضح جلوی حمله موثر یا ضدحمله مسی‌ها را گرفتند اما داور مسابقه پس از اعلام خطا، از دادن کارت زرد به آنها خودداری کرد که مشخصا این تصمیم می‌توانست در تقابل‌ها و نبردهای بعدی بازی تاثیرگذار باشد.

حتی در دقیقه 28، یک بار توپ به دست صالح حردانی برخورد کرد که باشگاه مس در این صحنه به تصمیم داوران و نظر کارشناسان داوری احترام می‌گذارد اما صحنه اصلی که مشخص نیست چگونه از دید داور وسط و کمک داوران ویدئویی دور مانده در دقیقه 50 رقم خورد. سامان فلاح مدافع تیم حریف با کف پا روی سعید مهری خطای خطرناکی انجام داد که جریمه آن فقط کارت قرمز بود اما باید پرسید چگونه این صحنه در اتاق VAR چک نشده است.

باشگاه مس رفسنجان ضمن احترام به جامعه داوری و همچنین تیم داوری دیدار با استقلال، از قضاوت داور گله‌مند است و در شرایطی که با توجه به جایگاه مس در جدول، تک امتیازها هم برای تیم مهم است از داوران و در راس آن دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال انتظار دارد با نهایت تمرکز و رعایت عدالت برای مس سوت بزنند تا در هفته‌های باقیمانده حقی از مس یا هیچ تیم دیگری ضایع نشود.

در همین زمینه، باشگاه مس امروز با ارسال نامه‌ای رسمی به کمیته داوران فدراسیون از قضاوت تیم داوری دیدار مقابل استقلال شکایت می‌کند.»