ترس ستاره بارسلونا از قرار گرفتن مقابل امباپه و وینیسیوس

ترس ستاره بارسلونا از قرار گرفتن مقابل امباپه و وینیسیوس

پایگاه خبری فوتبالی - پدری هافبک بارسلونا در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در کنار فران تورس درباره بازیکنان رئال مادرید صحبت کرد و به چند سوال صریح پاسخ داد.

به گزارش فوتبالی، از او پرسیده شد اگر این فرصت را داشته باشد که یکی از ستاره‌های رئال مادرید را به بارسلونا بیاورد، چه کسی را انتخاب می‌کند. او بلافاصله رو به فران تورس کرد و هر دو همزمان گفتند امباپه.

در بخش دیگری از برنامه از پدری سوال شد کدام بازیکن حریف را دوست ندارد در یک رقابت سرعتی مقابلش قرار بگیرد. او در پاسخ گفت: «بازیکنی که نخواهم در یک دوئل سرعتی مقابلش قرار بگیرم؟ راستش تقریبا همه، چون من کمی کند هستم.»

او با خنده ادامه داد: «امباپه، وینیسیوس.»

سپس درباره وینیسیوس توضیح داد: «وقتی توپ به وینیسیوس جونیور می‌رسد، تنها کاری که می‌توانی انجام بدهی این است که دعا کنی. او سه برابر سریع‌تر از من می‌دود.»

در حال حاضر بعد از گذشت 25 هفته از رقابت های لالیگا، بارسلونا با 61 امتیاز در صدر جدول قرار دارد و رئال مادرید بعد از شکست غیرمنتظره مقابل اوساسونا، حالا با 60 امتیاز در رده دوم است و دوباره در کورس قهرمانی از کاتالان‌ها عقب افتاده است.