پایگاه خبری فوتبالی- ناکامی چند کشتیگیر در مسابقات رنکینگ جهانی کرواسی باعث شد تا حسن رنگرز آنها را به دور جدید تمرینات تیم ملی دعوت نکند.
به گزارش فوتبالی و به نقل از فارس، اردوی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان در حال برگزاری است اما بعد از پایان مسابقات رنکینگ جهانی کرواسی چند کشتیگیر بهدور جدید تمرینات دعوت نشدند.
در وزن ۵۵ کیلوگرم پویا دادمرز دارنده ۲ مدال جهانی در زاگرب عملکرد خوبی نداشت و در نهایت با برنز به کار خود پایان داد. در وزن ۶۰ کیلوگرم پویا ناصرپور، امیرمهدی سعیدینوا و اهورا بویری در ۷۷ کیلوگرم هم از اردوی تیمملی خط خوردند.
در وزنی دیگر هم یک ملیپوش کشورمان که در زاگرب شرکت کرده و مشکوک به دوپینگ بود، به این مرحله از تمرینات تیم ملی دعوت نشده است.
در ادامه چرخه انتخابی تیم منتخب کشتی فرنگی کشورمان با ۹ ورزشکار به مسابقات رنکینگ جهانی آلبانی اعزام خواهد شد.










