گزارش ویژه/ تلاش نافرجام نکونام برای بازگشت به استقلال

گزارش ویژه/ تلاش نافرجام نکونام برای بازگشت به استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- جواد نکونام بسیار تلاش کرد تا بعد از اخراج ریکاردو ساپینتو مجددا هدایت استقلال را برعهده بگیرد اما تیرش به سنگ خورد. 

به گزارش فوتبالی، بعد از اینکه ریکاردو ساپینتو از هدایت استقلال با یک فسخ یکطرفه برکنار شد تا دومین دوره حضور این سرمربی روی نیمکت آبی‌ها زودتر از آن‌چیزی که تصور می‌شد به پایان برسد، نام مربیان مختلفی برای جانشینی این سرمربی پرتغالی در رسانه‌ها منتشر شد؛ از یحیی‌گل‌محمدی و سهراب بختیاری‌زاده گرفته تا جواد نکونام، مهدی رحمتی و پیروز قربانی که درنهایت مدیران باشگاه استقلال روی سهراب بختیاری‌زاده به جمع‌بندی نهایی رسید و او را به عنوان سرمربی آبی‌ها تا انتهای فصل معرفی کرد. 

البته در این میان باشگاه استقلال در یک حرکت عجیب با یحیی گل‌محمدی که سابقه بازی و مربیگری در پرسپولیس را دارد هم وارد مذاکره شده بود که درنهایت علی تاجرنیا با یحیی به توافق نرسید. هواداران استقلال هم در فضای مجازی اصلا با این اقدام تاجرنیا موافقت نکردند و حتی او را به دلیل مذاکره با سرمربی که سابقه هدایت پرسپولیس را در کارنامه داشته حسابی نقد کردند. 

تصویر خبر

در این میان شنیده شد که جواد نکونام هم تلاش زیادی برای بازگشت به نیمکت استقلال انجام داد؛ سرمربی اسبق و بسیار ناکام آبی‌ها، علاوه بر نتایج ضعیفی که با این تیم کسب کرد با انجام یک‌سری اقدامات عجیب و غریب مثل رد کردن اورونوف و از دست دادن قهرمانی لیگ و جام حذفی، حسابی از چشم هواداران استقلال افتاده است. الان هم بسیار بعید است که رابطه او با هواداران استقلال تا سالهای سال درست شود. 

نکونام در هر بزنگاهی سعی کرده مجددا به استقلال برگردد و هدایت این تیم را برعهده بگیرد اما هربار تیرش به سنگ می‌خورد و نتوانسته به هدفش برسد.

 این‌بار هم خبرگزاری فارس مدعی شده که نکونام قبل از انتخاب بختیاری‌زاده تلاش کرده تا جانشین ساپینتو شود اما این اتفاق سرانجام رخ نداده است. فارس نوشته است قبل از معرفی سهراب بختیاری‌زاده به عنوان سرمربی، جواد نکونام با تماس‌های مکرر از طریق واسطه‌هایی از برخی اعضای هیات مدیره خواسته تا او را به‌عنوان جانشین ساپینتو منصوب کنند‌. در همین رابطه یکی از مدیران استقلال که نخواسته نامش فاش شود، در گفت‌وگوی کوتاه با خبرنگار خبرگزاری فارس، ضمن تأیید این موضوع عنوان کرد که به دلیل مسائل حاشیه‌ای این مربی و نتایج او در آخرین فصل حضورش روی نیمکت استقلال، این باشگاه از همان ابتدا قید انتخاب جواد نکونام را زده بود!

نکونام بعد از جدایی از استقلال به دبی سفر کرده و مدت‌هاست که در امارات به زندگی اش ادامه می‌دهد. فعلا او بیکار است و در هیچ تیمی فعالیت خاصی ندارد و البته گزینه هر تیمی هم شده بود، در نهایت تیمهای ایرانی از حضور او استقبال نکردند تا بی تیم بماند.