بازگشت کنعانی‌زادگان به تمرینات گروهی

بازگشت کنعانی‌زادگان به تمرینات گروهی

پایگاه خبری فوتبالی- محمدحسین کنعانی‌زادگان به تمرینات گروهی پرسپولیس برگشته است.

به گزارش فوتبالی، اوسمار ویرا در دیدارهای اخیر پرسپولیس باتوجه به مصدومیت محمدحسین کنعانی‌زادگان مجبور به استفاده از زوج حسین ابرقویی و مرتضی پورعلی‌گنجی شده؛ زوجی که اصلا عملکرد خوبی نداشتند و پرسپولیس در تمامی دیدارهای اخیر گل خورده است!

طبق شنیده‌های فوتبالی، مصدومیت محمدحسین کنعانی‌زادگان تقریبا برطرف شده و این می‌تواند یک‌خ بر خوب برای سرمربی برزیلی قرمزهای تهران باشد. کنعانی‌زادگان طی روزهای اخیر به تمرینات گروهی پرسپولیس برگشته و کنار سایر بازیکنان به تمرین پرداخته است.

اینکه کنعانی‌زادگان در دیدار با ذوب‌آهن از ابتدا به میدان می‌رود یا نه مشخص نیست اما کادر پزشکی پرسپولیس به اوسمار تاکید کرده بهتر است روی کنعانی‌زادگان ریسک نکند و حالا تصمیم با سرمربی قرمزهای تهران است. باید منتظر ماند و دید آیا کنعانی‌زادگان در ترکیب اصلی پرسپولیس برابر ذوب‌آهن حضور خواهد داشت یا باز هم شاهد استفاده از زوج ابرقویی و پورعلی‌گنجی خواهیم بود.

دیدار ذوب آهن و پرسپولیس، شنبه هفته آینده در اصفهان برگزار خواهد شد.