اوزجان بیزاتی در راه تهران؛ دستیار ترکیه‌ای سهراب مشخص شد

اوزجان بیزاتی در راه تهران؛ دستیار ترکیه‌ای سهراب مشخص شد

پایگاه خبری فوتبالی- به احتمال زیاد، اوزجان بیزاتی از ترکیه، دستیار خارجی سهراب بختیاری‌زاده در استقلال خواهد بود.

به گزارش فوتبالی، ظاهرا کادر دستیاران و همکاران سهراب بختیاری‌زاده در استقلال در حال کامل شدن است. ساعتی پیش خبرگزاری آنا در خبری اعلام کرد «اوزجان بیزاتی» که دستیار خارجی سهراب خواهد بود، امشب وارد تهران خواهد شد. 

این مربی اهل کشور ترکیه، مدرک پرولایسنس یوفا را دارد که بالاترین مدرک مربیگری فوتبال در قاره اروپا محسوب می‌شود. 

سیستم محبوب اوزجان بیزاتی 57 ساله، سیستم 3-4-3 است. این مربی سابقه زیادی در ترکیه دارد و در  کادر فنی تیم‌های زیادی حضور داشته است. ترابزون اسپور، سامسون اسپور، بورسا اسپور و ... تیم‌هایی هستند که بیزاتی در کادر فنی آنها حضور داشته و دنیزلی اسپور، گنجلربیرلیگی، کایسری اسپور، توزلا اسپور و دنیزلی اسپور هم تیم‌هایی هستند که بیزاتی در مقاطعی هدایت آنها را برعهده داشته است.

یکی از مهم‌ترین مقاطع کاری او، سرمربیگری تیم گنجلر بیرلیگی در سوپرلیگ ترکیه در سال 2021 بود. در آن مقطع، این تیم یکی از گزینه‌های سقوط به لیگ پایین‌تر بود و بیزاتی بعد از اخراج مهمت آلتی پارماک، جانشین او شد تا شاید بتواند گنجلر بیرلیگی را از سقوط نجات دهد.

بیزاتی شروعی فوق‌العاده داشت و 3 پیروزی متوالی مقابل فنرباغچه، کاسیم پاشا و آلانیا اسپور کسب کرد اما نتایج بعدی ناامیدکننده بودند. در ده بازی بعدی، شاگردان بیزاتی دو پیروزی، دو مساوی و 6 باخت را رقم زدند و نتوانستند خودشان را از سقوط نجات دهند. تیم بیزاتی برای بقا در سوپرلیگ ترکیه فقط 3 امتیاز کم آورد و راهی دسته پایین‌تر شد.

حالا این مربی باسابقه ترک، قرار است دستیار سهراب بختیاری‌زاده در استقلال شود و او را در ادامه فصل همراه کند. بیزاتی پیش از این هرگز خارج از ترکیه کار نکرده و این اولین تجربه او در کشوری دیگر به شمار می‌رود.