پارک کردن اتوبوس در بوداپست؛ نمایش دفاعی عجیب آرسنال مقابل پاری‌سن‌ژرمن

پارک کردن اتوبوس در بوداپست؛ نمایش دفاعی عجیب آرسنال مقابل پاری‌سن‌ژرمن

پایگاه خبری فوتبالی- در شبی که همه منتظر یک فینال هجومی و تماشایی بین بهترین خط حمله اروپا پاری سن ژرمن با ۴۴ گل و بهترین خط دفاع آرسنال با ۶ گل خورده هستند، میکل آرتتا یک شگفتی تاکتیکی دیگر خلق کرده است. 

به گزارش فوتبالی، تیم میکل آرتتا با یک نمایش دفاعی فوق‌العاده منسجم و اتوبوسی با چیدمان ۶ دفاعه آرسنال در نیمه اول، موفق شد برای اولین بار در نیمه اول بازی برنده شود.

تصویری که از دقیقه ۳۲ از فینال منتشر شده، چیدمان عجیب آرسنال را به خوبی نشان می‌دهد:

خط دفاعی ۶ نفره: موسکرا، ویلیام سالیبا، گابریل ماگالائش، دکلان رایس، مایلز لوئیس-اسکلی و پیرو هینکاپیه عملاً یک دیوار ۶ لایه در مقابل دروازه خودی تشکیل داده‌اند.

این چیدمان در حالی است که پاری سن ژرمن مالکیت ۶۸ درصد توپ را در اختیار داشت و ۲۳ شوت به سمت دروازه آرسنال زد، اما تنها ۴ شوت در چارچوب داشت و همه آنها توسط داوید رایا مهار شد.

عملکرد دفاعی آرسنال در این فصل لیگ قهرمانان بی‌نظیر بود:

تنها ۶ گل خورده در ۱۵ بازی (میانگین ۰.۴ در هر بازی)

۱۱ کلین شیت (رکورد جدید مسابقات)

۱۰ برد (تنها تیم بدون باخت در رقابت‌ها)

داوید رایا با مهار ۸۱.۸ درصد شوت‌ها، عنوان بهترین دروازه‌بان مسابقات را از آن خود کرد و گابریل و سالیبا نیز به عنوان بهترین زوج دفاعی تاریخ لیگ قهرمانان شناخته شدند.