پایگاه خبری فوتبالی- اعضای هیات رییسه سازمان لیگ فوتبال در جلسه هفته آینده در خصوص ادامه بازیهای لیگ برتر تصمیمگیری خواهند کرد.
به گزارش فوتبالی، هفته آینده قرار است که اعضای هیات رییسه سازمان لیگ فوتبال جلسهای را در خصوص ادامه بازیهای لیگ برتر برگزار کنند که خروجی این جلسه سرنوشت فصل بیستوپنجم لیگ برتر را مشخص خواهد کرد.
پیش از این قرار بر این بود که پس از جام جهانی، هفت هفته باقی مانده لیگ برتر برگزار و در نهایت قهرمان این فصل هم مشخص شود اما حالا و با نهایی شدن سهمیه لیگ نخبگان آسیا و از آن گذشته، اعتراض ۱۴ تیم برای عدم شرکت در مسابقات، به احتمال زیاد در جلسه هفته آینده، سازمان لیگ پایان فصل ۲۵ لیگ برتر را اعلام خواهد کرد تا بدون برگزاری بازیهای باقی مانده، پرونده این فصل بسته شده و تیمها خود را برای فصل بیستوششم آماده کنند.
همچنین امروز گفته شد که در پی قوت گرفتن عدم برگزاری لیگ برتر، ادامه رقابتهای جام حذفی هم برگزار نخواهد شد تا این فصل از لیگ برتر فوتبال در همین نقطه به پایان برسد.













