پایگاه خبری فوتبالی- حریف امشب ایران، پیش از این سابقه بازی با تیم ملی را داشته است.
به گزارش فوتبالی، تیم ملی پیش از آغاز کارش در جام جهانی و رویارویی با نیوزیلند، در آخرین دیدار دوستانه به مصاف تیم ملی مالی خواهد رفت. دیدار دوستانهای که پشت دربهای بسته خواهد بود و مهمترین دیدار تدارکاتی تیم ملی قبل از آغاز جام جهانی است.
ایران و مالی فقط سابقه یک بازی در تاریخ را دارند؛ دیداری که در دی ماه ۱۳۸۸ انجام شد و شاگردان افشین قطبی با نتیجه ۲ بر ۱ مغلوب شدند. تک گل ایران در آن بازی را کریم انصاریفرد به ثمر رساند.
آن دیدار، مربوط به تورنمنت چهارجانبه قطر بود و تیم ملی بعد از شکست 2-3 مقابل میزبان مسابقات در بازی اولش، در بازی دوم هم به مالی باخت.
اما نکته جالب اینکه دو تیم پیش از مسابقه مذکور و در سال ۱۳۸۶ قرار بود در جزیره کیش با یکدیگر دیدار کنند که بارش شدید باران در جزیره و آبگرفتگی شدید زمین چمن مانع از این کار شد.

داور بحرینی پس از بازدید از زمین، به دلیل شرایط نامناسب و حفظ سلامت بازیکنان، اجازه برگزاری بازی را صادر نکرد و اگر چه مسئولان فدراسیون دو کشور توافق کردند که بازی زمان دیگری برگزار شود، اما این اتفاق رخ نداد.
تلاش ایران و مالی برای بازی دوستانه در سال ۱۳۹۹ هم بیثمر بود و این مسابقه که قرار بود روز سهشنبه ۲۲ مهر برگزار شود، به دلیل ابتلای تعدادی از بازیکنان و اعضای کادرفنی مالی به ویروس کرونا انجام نشد. موضوعی که توسط نامه رسمی از فدراسیون مالی به اطلاع فدراسیون فوتبال ایران رسید و تیم ملی که در ترکیه اردو زده و در اولین بازی دوستانهاش، ازبکستان را شکست داده بود، با لغو دیدار برابر مالی، اردویش در ترکیه را تمام کرد.












