کاپیتان اتریش اشک‌ها را درآورد؛ رویای کودکی آلابا در جام جهانی محقق شد

کاپیتان اتریش اشک‌ها را درآورد؛ رویای کودکی آلابا در جام جهانی محقق شد

پایگاه خبری فوتبالی - داوید آلابا در آستانه سفر این تیم به آمریکای شمالی برای حضور در جام جهانی، با سخنرانی‌ای احساسی و الهام‌بخش توجه رسانه‌ها و اعضای کاروان اتریش را به خود جلب کرد.

به گزارش فوتبالی، ملی‌پوشان اتریش صبح پنج‌شنبه راهی آمریکای شمالی شدند تا خود را برای حضور در بزرگ‌ترین رویداد فوتبالی جهان آماده کنند. دقایقی پیش از پرواز از فرودگاه وین، آلابا در جمع بازیکنان و اعضای کادر فنی حاضر شد و با مرور خاطرات سال‌های حضورش در تیم ملی، پیامی انگیزشی برای هم‌تیمی‌هایش فرستاد. این مراسم با حضور رئیس‌جمهور اتریش برگزار شد و کاپیتان باتجربه اتریشی پشت تریبون قرار گرفت تا درباره اهمیت این لحظه تاریخی صحبت کند. او در بخشی از صحبت‌هایش گفت: 

«وقتی امروز اینجا ایستاده‌ام، به تمام سال‌هایی فکر می‌کنم که با این تیم سپری کرده‌ام؛ سال‌هایی پر از فراز و نشیب، پیروزی و شکست. اما مهم‌تر از هر چیز، به غروری فکر می‌کنم که از پوشیدن پیراهن تیم ملی اتریش نصیبم شد. من در این کشور بزرگ شدم، این سرزمین شخصیت من را ساخت و همیشه در کنارم بود. به همین دلیل بازی کردن برای اتریش همواره برایم معنایی ویژه داشته است.»

آلابا که یکی از پرافتخارترین فوتبالیست‌های تاریخ اتریش محسوب می‌شود، تاکنون ۱۱۳ بار پیراهن تیم ملی کشورش را بر تن کرده است. او نخستین بازی ملی خود را در سال ۲۰۰۹ و در حالی که تنها ۱۷ سال داشت انجام داد و از سال ۲۰۱۷ نیز بازوبند کاپیتانی تیم ملی را بر بازو بسته است. مدافع و هافبک چندپسته اتریشی در طول دوران حرفه‌ای خود افتخارات متعددی را تجربه کرده و همراه با بایرن مونیخ و رئال مادرید بارها قهرمانی در معتبرترین رقابت‌های باشگاهی اروپا را جشن گرفته است. با این حال، حضور اتریش در جام جهانی پس از سال‌ها دوری، برای او ارزشی متفاوت دارد. کاپیتان اتریش در ادامه سخنانش با اشاره به اهمیت این تورنمنت گفت:

«احساس می‌کنم در آستانه سفری خاص قرار داریم. امروز برای همه ما روزی ویژه و فراموش‌نشدنی است. همه ما زمانی کودکانی بودیم که رویای فوتبالیست شدن را در سر داشتیم. هنوز به یاد دارم که در زمین‌های بازی کودکی‌ام فقط می‌خواستم فوتبال بازی کنم و آرزو داشتم روزی برای اتریش به میدان بروم و شاید حتی حضور در جام جهانی را تجربه کنم.»

آلابا تأکید کرد که اکنون آن رؤیای قدیمی به واقعیت تبدیل شده است. او با اشاره به سفر تیم ملی اتریش به اردوگاه خود در نزدیکی سانتا باربارا در ایالت کالیفرنیا اظهار داشت: 

«مدت‌ها برای رسیدن به این لحظه انتظار کشیده‌ایم. باور دارم که برای این چالش کاملاً آماده هستیم. حالا زمان آن رسیده که مسیرمان را ادامه دهیم و از این فرصت بزرگ نهایت استفاده را ببریم.»

سخنان احساسی کاپیتان اتریش با تشویق اعضای تیم همراه شد؛ تیمی که امیدوار است پس از سال‌ها دوری از بزرگ‌ترین صحنه فوتبال جهان، حضوری خاطره‌انگیز در جام جهانی داشته باشد.