سرمربی انگلیس از عملکرد بلینگام راضی است

سرمربی انگلیس از عملکرد بلینگام راضی است

پایگاه خبری فوتبالی - توماس توخل، سرمربی تیم ملی انگلیس، از وضعیت جود بلینگام پس از بازگشت از مصدومیت ابراز رضایت کامل کرده و او را یکی از مهره‌های کلیدی سه‌شیرها در جام جهانی پیش‌رو معرفی نمود.

به گزارش فوتبالی ، بلینگام، هافبک رئال مادرید، در دیداری دوستانه مقابل نیوزیلند به میدان رفت. او در نیمه دوم وارد زمین شد و ۴۵ دقیقه بازی کرد تا با ریتم مسابقه بیشتر آشنا شود. این دیدار با پیروزی یک بر صفر انگلیس به پایان رسید.

شماره ۵ کهکشانی‌ها در هفته‌های پایانی فصل باشگاهی نیز فرصت یافت به‌تدریج خود را برای حضور در رقابت‌های ملی آماده کند. توخل پس از این بازی درباره عملکرد بلینگام گفت: «نیمه دوم جود عالی بود. او توانایی تعیین‌کنندگی و جنگندگی ذاتی‌اش را نشان داد. می‌توانید ببینید که از مصدومیت برگشته، پر از انرژی است و از بازگشت به چمن لذت می‌برد.»

سرمربی آلمانی انگلیس افزود: «مصدومیت او در بدترین زمان ممکن رخ داد و برای رئال مادرید و خودش خیلی بدشانسی بود. اما حالا او در نقطه خوبی قرار دارد؛ تازه‌نفس، کاملاً آماده و تشنه بازی کردن است.»

بازگشت بلینگام به شرایط ایده‌آل، برای انگلیس که تنها چند روز تا آغاز جام جهانی فاصله دارد، خبری خوب محسوب می‌شود. با این حال، سه‌شیرها اکنون با خیالی آسوده‌تر از حضور ستاره جوان، خود را برای بزرگ‌ترین رویداد فوتبال جهان آماده می‌کنند.