قلعه‌نویی راز دعوت از مغانلو را فاش کرد

قلعه‌نویی راز دعوت از مغانلو را فاش کرد

پایگاه خبری فوتبالی- امیر قلعه‌نویی دلیل دعوت ناگهانی شهریار مغانلو به تیم ملی را در برنامه جام ۲۶ توضیح داد.

به گزارش فوتبالی، یکی از اتفاقات عجیبی که در اردوی تیم ملی در ترکیه رخ داد، دعوت ناگهانی از شهریار مغانلو بود. یک روز قبل از این که مغانلو به تیم ملی دعوت شود، روزبه چشمی در تمرین تیم ملی دچار مصدومیت شد. 

گمانه‌زنی‌های اولیه نشان می‌داد که او احتمالا به جام جهانی نخواهد رسید و انتظار می‌رفت امیر قلعه‌نویی به جای چشمی یک هافبک دیگر را به اردوی تیم ملی فرا بخواند اما در اتفاقی عجیب، این شهریار مغانلو بود که به اردوی تیم ملی دعوت شد.

عجیب‌تر اینکه با وجود رسیدن روزبه چشمی و قرار گرفتن نامش در فهرست نهایی، نام شهریار مغانلو هم خط نخورد و او به شکلی دراماتیک فرصت حضور در جام جهانی را پیدا کرد.

امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی در گفت‌وگویی که دوشنبه شب از برنامه فوتبال برتر پخش شد، درباره دلیل دعوت شدن شهریار مغانلو صحبت کرد. او در پاسخ به این که آیا از شرایط خط حمله تیم ملی ناراضی بوده است گفت: «بله. در اردوها و تمرینات و بازی‌های درون‌تیمی متوجه شدم که تیم ملی نیاز به یک مهاجم بلندقد و بلندزن دارد و به همین دلیل مغانلو را دعوت کردم.»

پاسخ قلعه‌نویی به این سوال، می‌تواند هم هشداری به مهاجمان تیم ملی باشد و هم تا حدودی برنامه تاکتیکی تیم ملی در حملات را مشخص کند.

با پاسخ قلعه‌نویی به نظر می رسد تیم ملی در نوک خط حمله با یک بازیکن قدبلند بازی خواهد کرد و این یعنی به احتمال زیاد علی علیپور و امیرحسین حسین‌زاده حداقل بازی اول را از روی نیمکت آغاز خواهند کرد.

همین ترکیب احتمالی، نارضایتی قلعه‌نویی از عملکرد حسین‌زاده و علیپور در تمرینات را هم نشان می‌دهد. قطعا این دو نفر نتوانسته‌اند خیال قلعه‌نویی را راحت کنند و او مجبور شده مغانلو را دعوت کند تا به سایر مهاجمانش هشدار بدهد و رقابتی جدی‌تر را در میان آنها ایجاد کند.