پایگاه خبری فوتبالی- در حالی که تب و تاب رقابتهای جام جهانی ۲۰۲۶ به اوج خود رسیده، تیم ملی تونس آماده میشود تا در نخستین گام در این مسابقات، به مصاف تیم ملی سوئد برود.
به گزارش فوتبالی، در آستانه دیدار حساس سوئد و تونس، صبری لاموشی با اتخاذ رویکردی محتاطانه، ترجیح داده اهداف بلندمدت تیمش را دور از هیاهوی رسانهای حفظ کند.
لاموشی در پاسخ به سوالی درباره جاهطلبیهای تیمش در جام جهانی، با لبخندی معنادار گفت: «هدف ما؟ خب، هیچکس از من نخواسته که به نیمهنهایی برسیم! فدراسیون فوتبال تونس از همین حالا نگاهش به جام ملتهای آفریقای ۲۰۲۷ است. ما باید خودمان را برای آن مسابقات آماده کنیم، اما این اصلاً به معنای دستکم گرفتن جام جهانی نیست؛ جایی که میخواهیم در یک گروه سخت، بهترین عملکرد ممکن را از خودمان نشان دهیم.»
لاموشی در تشریح هویت تاکتیکی تیمش اظهار داشت: «هویت فوتبال تونس یعنی هرگز تسلیم نشدن؛ یعنی سرسختی، جنگندگی، هوشمندی و در عین حال ارائه یک بازی باکیفیت و فنی. در این سطح از مسابقات، جزئیات کوچک، میزان اراده و البته تمرکز صددرصدی ما در تمام طول نود دقیقه است که تفاوتها را رقم خواهد زد.»











