پایگاه خبری فوتبالی- رستم آشورماتوف، مدافع باشگاه استقلال و تیم ملی ازبکستان، نخستین دیدار رسمی خود در جام جهانی ۲۰۲۶ را در ورزشگاه مکزیکوسیتی مقابل تیم ملی کلمبیا برگزار کرد.
به گزارش فوتبالی؛ تیم ملی ازبکستان در این مسابقه با نتیجه ۳ بر یک برابر کلمبیا شکست خورد. لوئیس دیاز، ستاره کلمبیایی، با به ثمر رساندن یک گل و ارسال یک پاس گل، نقش اصلی را در پیروزی تیمش ایفا کرد و در کنار خامس رودریگز، شب دشواری را برای خط دفاعی ازبکستان و بهویژه رستم آشورماتوف رقم زد.

با وجود فشار مداوم خط حمله کلمبیا، مدافع استقلال در ۷۷ دقیقه حضورش در میدان عملکردی قابل قبول از خود به نمایش گذاشت. آشورماتوف موفق به ثبت ۷ دفع توپ، یک قطع توپ، یک بلاک شوت و ۳ توپگیری شد. او همچنین هر دو نبرد هوایی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت، بدون اینکه مرتکب خطا شود یا حتی یک بار دریبل بخورد. در مجموع با امتیاز ۶.۵، نمایشی نسبتاً مطمئن در نخستین تجربه جام جهانی خود ارائه داد.
ازبکستان با هدایت فابیو کاناوارو، اسطوره فوتبال ایتالیا و یکی از بهترین مدافعان تاریخ، پا به رقابتهای جام جهانی گذاشته است. بدون تردید حضور کاناوارو روی نیمکت این تیم و انتقال تجربیات ارزشمند او، نقش مهمی در آمادهسازی مدافعان ازبکستان، از جمله رستم آشورماتوف، برای حضور در بزرگترین تورنمنت فوتبال جهان داشته است.

استقلال 











