در روی یک پاشنه می‌چرخد؛ کی‌روش تایم! (عکس)

در روی یک پاشنه می‌چرخد؛ کی‌روش تایم! (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی غنا با گلی که ییرانکی در وقت‌های اضافه به‌ثمر رساند موفق شد به برد ارزشمندی برابر پاناما دست پیدا کند. 

به گزارش فوتبالی، تیم ملی غنا در جام جهانی 2026 در گروه مرگ قرار دارد و با تیم‌های پاناما، انگلیس و کرواسی همگروه است. کارلوس کی‌روش امیدوار است که بتواند در پنجمین حضور خود در رقابت‌های جام جهانی، روزهای خوبی را با تیم ملی غنا تجربه کند.

غنا بازیکنان باکیفیتی را در اختیار دارد و می‌تواند گروه خود صعود کند و به دور حذفی برسد. برتری غنا در تقابل با پاناما این شانس را به پسران کی‌روش داد که بتوانند برای صعود امیدوارتر باشند و با روحیه بهتری به مصاف انگلیس و کرواسی بروند.

نکته جالب دیدار غنا برابر پاناما، گلزنی تیم کی‌روش در وقت‌های اضافه بود. این درحالی است که معمولا تیم‌های کی‌روش در رقابت‌های جام جهانی خوب در این زمان‌ها گلزنی می‌کنند و کاملا می‌توانند کابوس رقبای خود شوند. 

تصویر خبر

ایران در جام جهانی 2018، هر دو گل خود را در وقت‌های اضافه وارد دروازه مراکش و پرتغال کرد. در جام جهانی 2022 هم تیم ملی، یکی از گل‌های خود در مصاف با انگلیس را در وقت‌های اضافه به ثمر رساند و در اتفاقی عجیب دو بار دروازه ولز را در وقت‌های اضافه باز کرد. 

گل دوم ایران به انگلیس

حالا هم که غنا توانست در وقت‌های اضافه نیمه دوم به پاناما گل بزند! با این اوصاف، شمار گل‌های تیم‌های کی‌روش در وقت‌های اضافه به عدد 6 رسید که در نوع خودش قابل تامل است.