آنچلوتی: نیمار به بازی با اسکاتلند می‌رسد

آنچلوتی: نیمار به بازی با اسکاتلند می‌رسد

پایگاه خبری فوتبالی-سرمربی برزیل خبر داد که ستاره نامدار تیمش به بازی با اسکاتلند در دور پایانی مرحله گروهی جام جهانی 2026 می‌رسد.

به گزارش فوتبالی، کارلو آنچلوتی که شاگردانش صبح امروز موفق شدند با نتیجه 3 بر صفر بر هائیتی غلبه کنند و اولین برد خود در گروه C جام جهانی 2026 را به‌دست بیاورند در نشست خبری حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

کارلتو درباره کم فروغ بودن تیمش در نیمه دوم گفت:« هائیتی نیمه دوم بهتر بود چون سیستم بازی‌مان را کمی تغییر دادیم. با این حال در ضدحملات موقعیت‌هایی داشتیم. می‌‌توانستیم در نیمه دوم بهتر بازی کنیم، اما این تازه شروع جام جهانی است و باید به مسابقات بعدی هم فکر کنیم.» 

سرمربی ایتالیایی تیم ملی برزیل که تیمش با چهار امتیاز صدرنشین گروه C است و شانس خوبی برای صعود به مرحله حذفی دارد، اظهار داشت:«به مرحله حذفی فکر نمی‌کنیم، به بازی مقابل اسکاتلند فکر می‌کنیم. به خوب بازی کردن و به صدرنشینی در گروه می‌‌اندیشیم که می‌تواند مهم باشد.» 

وی درباره نیمار که به دلیل مصدومیت بازی با مراکش و هائیتی را از دست داده، گفت:« نیمار شنبه به صورت انفرادی و یکشنبه به همراه تیم تمرین می‌کند و برای بازی مقابل اسکاتلند در اختیار ما و آماده بازی خواهد بود.»