پاسور تیم ملی قبل از بازی با آمریکا توجیه شد

پاسور تیم ملی قبل از بازی با آمریکا توجیه شد

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم ملی والیبال جلسه‌ای خصوصی را با یکی از بازیکنان تیمش برگزار کرد.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی والیبال ایران عصر امروز و از ساعت ۱۸:۳۰ در دومین دیدار خود از رقابت‌های هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال به مصاف تیم ملی آمریکا خواهد رفت. دیداری که از اهمیت بالایی برای شاگردان روبرتو پیاتزا برخوردار است.

ملی‌پوشان ایران پیش از این مسابقه، ظهر امروز یک جلسه تمرین کششی را پشت سر گذاشتند و سپس برنامه آنالیز فنی خود را برای شناخت بهتر حریف برگزار کردند.

در حاشیه برنامه‌های آماده‌سازی، پیش از آغاز تمرین کششی و در محل اقامت تیم، با تصمیم سرمربی، عرشیا به‌نژاد پاسور تیم ملی، زودتر از سایر بازیکنان در محل حاضر شد و روبی جلسه‌ای خصوصی و حدود ۱۵ دقیقه‌ای با او برگزار کرد.

در این جلسه کوتاه، پیاتزا نکات مهمی درباره سبک بازی تیم ملی آمریکا و جزییات تاکتیکی مرتبط با آن را با به‌نژاد در میان گذاشت تا پاسور تیم با درک دقیق‌تری از شرایط مسابقه، نقش خود را در زمین ایفا کند.