پاسخ نیکفر به یک سوال؛ آلوز در سپاهان می‌ماند؟

پاسخ نیکفر به یک سوال؛ آلوز در سپاهان می‌ماند؟

پایگاه خبری فوتبالی- برخی اهالی فوتبال و به ویژه هواداران سپاهان وضعیت هافبک پرتغالی سپاهان برای ادامه همکاری با این باشگاه تبدیل به یک ابهام بزرگ شده است.

به گزارش فوتبالی، آسیب‌های وارد شده به کارخانه فولاد مبارکه در پی جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران، شرایط مالی خاصی را بر باشگاه سپاهان حاکم کرده است و به همین دلیل مدیران این باشگاه تصمیم گرفتند برای کاهش هزینه‌ها با بازیکنان خارجی قطع همکاری کنند و قرارداد بازیکنان داخلی را کاهش بدهند.

در شرایطی که گفته می‌شد ریکاردو آلوز تنها خارجی فصل آینده سپاهان است اما امروز در یکی از رسانه‌ها خبری منتشر شد که بر اساس آن، احتمال قطع همکاری باشگاه اصفهانی با آلوز وجود دارد چرا که هنوز دوران محرومیت این بازیکن تمام نشده است.

منوچهر نیکفر، مدیر عامل باشگاه سپاهان در تکذیب این خبر به فوتبالی گفت: «آلوز دو سال دیگر با سپاهان قرارداد دارد و انشالله بعد از پایان محرومیتش که از ابتدای لیگ شروع می‌شود در اختیار سپاهان است.»

در شرایطی که گئورگی گولسیانی به دلیل پرداخت نشدن مطالباتش در شرایط جنگی، به صورت یکطرفه قراردادش را فسخ کرده،‌ به نظر می‌رسد که مشکل خاصی برای ادامه همکاری سپاهان با آلوز وجود ندارد و این بازیکن، تنها خارجی سپاهان در فصل آینده خواهد بود.