طلسم تلخ پیش افتادن برای سامورایی‌ها؛ سه بار گل اول، سه بار حذف!

طلسم تلخ پیش افتادن برای سامورایی‌ها؛ سه بار گل اول، سه بار حذف!

پایگاه خبری فوتبالی - تیم ملی ژاپن بار دیگر نشان داد که گلزنی زودهنگام در بازی‌های حذفی جام جهانی، برای آنها یک فال بد محسوب می‌شود. 

به گزارش فوتبالی، سامورایی‌های آبی در سومین بازی حذفی متوالی خود، ابتدا گل اول را به ثمر رساندند، اما در نهایت طعم تلخ شکست و حذف را چشیدند.

بر اساس آمار، ژاپن در سه بازی حذفی اخیر خود در جام جهانی، هر بار با گلزنی شروع کرده است:

جام جهانی ۲۰۱۸ (مرحله یک‌هشتم نهایی): ژاپن با گل گنکی هاراگوچی از بلژیک پیش افتاد، اما در نهایت با نتیجه ۳-۲ شکست خورد و حذف شد.

جام جهانی ۲۰۲۲ (مرحله یک‌هشتم نهایی): ژاپن با گل دایزن مائدا مقابل کرواسی پیش افتاد، اما در ضربات پنالتی مغلوب شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

جام جهانی ۲۰۲۶ (مرحله یک‌سی‌ودوم نهایی): ژاپن توسط کایشو سانو گلزنی کرد و از برزیل پیش افتاد، اما در نهایت ۲-۱ شکست خورد و حذف شد.

این الگوی تکرارشونده نشان می‌دهد که ژاپن در ایجاد شوک اولیه، بسیار موفق عمل می‌کند، اما در حفظ برتری و مدیریت بازی دچار مشکل می‌شود. 

تیم‌های حریف معمولاً با حفظ آرامش، بازی را به سمت خودشان می‌چرخانند و از اشتباهات فردی یا کم‌تجربگی ژاپن در مراحل حساس بهره می‌برند

 این سومین باخت متوالی ژاپن در مرحله حذفی است و نشان می‌دهد که برای شکستن این طلسم، نیاز به تغییر در نگرش و تاکتیک‌های این تیم در بازی‌های حساس وجود دارد. 

با این حال، عملکرد آنها در جام جهانی ۲۰۲۶، نشان از پیشرفت فوتبال این کشور و پتانسیل بالای نسل جدید دارد.