هافبک کروات تراکتور به شروع لیگ نمی‌رسد

هافبک کروات تراکتور به شروع لیگ نمی‌رسد

پایگاه خبری فوتبالی ایگور پوستونسکی فعلاً شرایط حضور در تمرینات گروهی و مسابقات تراکتور را ندارد و روند آماده‌سازی خود را خارج از ایران دنبال می‌کند.

به گزارش فوتبالی، تمرینات پیش‌فصل تراکتور از هفته گذشته زیر نظر محمد ربیعی آغاز شده و غایبان این تیم هم به تمرینات از دیروز اضافه شده‌اند اما همچنان ایگور پوستونسکی به ایران بازنگشته تا تنها غایب تمرین تی‌تی‌ها باشد.

هنوز تصمیم نهایی درباره نحوه ادامه روند آماده‌سازی او از سوی مدیران باشگاه و کادر پزشکی اتخاذ نشده است. در حال حاضر دو گزینه پیش روی طرفین قرار دارد؛ نخست اینکه پوستونسکی طی روزهای آینده راهی تبریز شود و تمرینات انفرادی خود را زیر نظر کادر فنی آغاز کند و گزینه دوم این است که دو تا سه هفته دیگر در کرواسی بماند و مراحل پایانی آماده‌سازی را در کشورش پشت سر بگذارد تا پس از بازگشت، مستقیماً به تمرینات گروهی تراکتور اضافه شود.

نکته مهم اما زمان بازگشت این بازیکن به میادین است. طبق اطلاعات خبرنگار فوتبالی، پوستونسکی احتمالاً از اواخر شهریور یا اوایل مهرماه آمادگی کامل برای حضور در مسابقات را به دست خواهد آورد. به همین دلیل، بعید به نظر می‌رسد این هافبک کروات در هفته‌های ابتدایی فصل جدید بتواند برای تراکتور به میدان برود.

این موضوع باعث می‌شود کادرفنی تراکتور در شروع فصل جدید روی حضور پوستونسکی حساب ویژه‌ای باز نکند و برای پر کردن جای خالی او در ترکیب، برنامه‌ریزی متفاوتی داشته باشد.

پوستونسکی فصل گذشته یکی از مهره‌های ثابت و تأثیرگذار تراکتور در خط میانی بود و غیبت احتمالی او در هفته‌های آغازین لیگ، می‌تواند یکی از دغدغه‌های محمد ربیعی در شروع فصل جدید باشد. حالا باید دید در نهایت مدیران باشگاه و کادر پزشکی چه تصمیمی درباره ادامه روند درمان و آماده‌سازی این بازیکن خواهند گرفت و او چه زمانی به جمع سرخ‌پوشان تبریزی ملحق خواهد شد.