شروع بدون گل یوونتوس در پیش‌فصل؛ مصدومیت خرید جدید و درخشش پرین

شروع بدون گل یوونتوس در پیش‌فصل؛ مصدومیت خرید جدید و درخشش پرین

پایگاه خبری فوتبالی - یوونتوس نخستین دیدار تدارکاتی خود در اردوی پیش‌فصل را با تساوی بدون گل مقابل بازل به پایان رساند؛ مسابقه‌ای که در ورزشگاه سنت یاکوب پارک سوئیس برگزار شد و با وجود چند اتفاق مهم، گلی در آن به ثمر نرسید.

به گزارش فوتبالی، لوچانو اسپالتی در این مسابقه به دلیل غیبت چند مهره کلیدی از جمله گلیسون برمر و کنان ییلدیز، فرصت را در اختیار تعدادی از بازیکنان جوان قرار داد تا توانایی‌های خود را به نمایش بگذارند. همچنین داگلاس لوئیز و آرتور ملو که فصل گذشته به صورت قرضی برای تیم‌های دیگر به میدان می‌رفتند، در این دیدار دقایقی بازی کردند و بار دیگر پیراهن بیانکونری را بر تن کردند.

یکی از مهم‌ترین اتفاقات این مسابقه، مصدومیت جف اخاتور، خرید جدید یوونتوس بود. این بازیکن که از ابتدا در ترکیب اصلی حضور داشت، تنها پس از حدود ۳۰ دقیقه بازی دچار آسیب‌دیدگی عضلانی شد و نتوانست به کار خود ادامه دهد. در ادامه و در دقیقه ۵۸، بازل صاحب یک ضربه پنالتی شد، اما ماتیا پرین با واکنشی دیدنی موفق شد این فرصت را مهار کند تا دروازه یوونتوس بسته بماند.

از دیگر اتفاقات تلخ این دیدار، مصدومیت دوباره آرکادیوش میلیک بود. مهاجم لهستانی که بخش عمده فصل گذشته را به دلیل آسیب‌دیدگی از دست داده بود، از ابتدای نیمه دوم وارد زمین شد، اما در دقیقه ۷۸ بار دیگر به دلیل مصدومیت تعویض شد تا نگرانی‌ها درباره وضعیت جسمانی او افزایش پیدا کند. یوونتوس در ادامه برنامه آماده‌سازی خود، هفته آینده در دومین بازی دوستانه پیش‌فصل برابر استاندارد لیژ بلژیک به میدان خواهد رفت.