امباپه: ترجیح می‌دادم بهترین گلزن جام جهانی نباشم اما در فینال بازی کنم!

امباپه: ترجیح می‌دادم بهترین گلزن جام جهانی نباشم اما در فینال بازی کنم!

پایگاه خبری فوتبالی- کیلیان امباپه مطمئن است لیونل مسی مقابل اسپانیا گلزنی می‌کند.

به گزارش فوتبالی، پس از شکست 6 بر ۴ فرانسه مقابل انگلیس در دیدار رده‌بندی جام جهانی 2026 و عدم کسب مقام سوم، کیلیان امباپه که با بریس در این دیدار تمام تلاشش را کرد، گفت: دو نیمه متفاوت را شاهد بودیم. در نیمه اول، می‌توانم درک کنم که بعضی مردم بگویند عملکرد ما مضحک بود و به پیراهن تیم ملی احترام نگذاشتیم. من می‌گویم ما بیشتر از قبل انسان بودیم و اشتباهاتی داشتیم. متاسفانه، ما کاملاً خشکمان زده بود. آن‌ها واقعاً باعث شدند ما از خواب غفلت بیدار شویم. در نیمه دوم، دوباره بازیکنانی در بالاترین سطح بودیم، ماشین‌های روانی که احساسات را کنار گذاشتند. توانستیم کاری که انجام دادیم را انجام دهیم؛ در نیمه دوم ما پیروز شدیم اما در نهایت، نتوانستیم پیروز بازی باشیم."

امباپه ادامه داد: "به‌خاطر سرمربی، این بیش از هر وقتی مایه شرمساری و تاسف است. می‌خواستیم برای او کاری انجام دهیم اما متاسفانه نیمه اول این احساس را ایجاد کرد که ما او را ناامید کرده‌ایم. این حسی نبود که می‌خواستیم او داشته باشد. این فوتبال است؛ می‌خواهیم از سرمربی بابت تمام کارهایی که انجام داده تشکر کنیم. این بازی، افسانه دیدیه دشان را خدشه‌دار نمی‌کند." 

این ستاره فرانسوی در پایان اضافه کرد: " لیونل مسی فردا گلزنی خواهد کرد، این قطعی است. من فقط در تلاشم تا به تیمم برای پیروزی کمک کنم. وقتی در جام جهانی گل‌های زیادی به ثمر می‌رسانید، این به شما کمک می‌کند تا به شکل خاصی در موفقیت تیم نقش داشته باشید. ترجیح می‌دادم بهترین گلزن جام جهانی نباشم اما فردا در فینال بازی کنم. این به منظور میراث و این مسائل خوب است اما امروز، این رکورد اولین چیزی نیست که در ذهن من وجود دارد."