کوشکی برای استقلال گران تمام شد

کوشکی برای استقلال گران تمام شد

پایگاه خبری فوتبالی- خبرهایی که از قرارداد کوشکی منتشر شده نشان می دهد قرارداد دو ساله علیرضا کوشکی با استقلال، گران قیمت است

به گزارش فوتبالی، علیرضا کوشکی که یک زمانی مغضوب تماشاگران استقلال بود و  هیچ‌کس دوست نداشت او را در ترکیب اصلی ببیند بعد از مدتی تبدیل به یکی از ستاره‌های این تیم تبدیل شد و چند بازی خوب شرایط او را کاملاً دگرگون کرد

کوشکی فصل گذشته در چند بازی خیلی خوب کار کرد هرچند که فراز و نشیب هم در فوتبالش دیده می‌شد. با تمام این اوصاف تمدید قرارداد دو ساله این بازیکن برای استقلال هزینه زیادی خواهد داشت و شاید پنجره‌های بسته هم به کوشکی کمک کرد تا تبدیل به یکی از گران‌ترین بازیکنان استقلال شود

نکته دیگر اینکه با توجه به جدایی بسیاری از بازیکنان خارجی استقلال به خصوص مونیر الحدادی و یاسیر آسانی حالا انتظارات از کوشکی خیلی بالاتر است و او می‌تواند یکی از بازیکنان اصلی تیم سهراب بختیاری‌زاده در فصل جدید باشد.

خبر رسیده قرارداد کوشکی به مراتب بیشتر از قرارداد سرمربی تیم است. البته معمولاً در فوتبال قرارداد ستاره‌ها بیشتر از سرمربیان است اما در فوتبال ایران مربیان هم پول خوبی می‌گیرند. همین دو شب پیش بود که قلعه نویی اعلام کرد یک مربی لیگ برتری قراردادی ۹۰ میلیارد تومانی دارد.

 قرارداد کوشکی به مدت دو سال با باشگاه استقلال تمدید شد و قرار است قرارداد سال دوم او چیزی حدود ۲۰ درصد بیشتر از قرارداد سال اول باشد. البته عدد و رقم قرارداد کوشکی هم به زودی رسانه ای می شود.