سوال روز؛ فاصله رامین و بختیاری‌زاده بیشتر از قبل شده است؟

سوال روز؛ فاصله رامین و بختیاری‌زاده بیشتر از قبل شده است؟

پایگاه خبری فوتبالی- با اتفاقاتی که در ۴۸ ساعت گذشته رخ داد به نظر می‌رسد رامین رضاییان و استقلال از هم فاصله بیشتری گرفته‌اند هر چند در فوتبال ایران هیچ چیز قابل پیش بینی نیست.

به گزارش فوتبالی، سرمربی استقلال هفته گذشته به رضاییان اولتیماتوم داده بود تا دوشنبه هفته گذشته تکلیف خودش و باشگاه استقلال را مشخص کند اما حالا ۹ روز از آن تاریخ گذشته و هیچ خبری از رامین رضاییان نیست.

رامین رضاییان در آخرین واکنش به این ماجرا صراحتاً از کلمه اولتیماتوم استفاده کرده و گفته است: «به جای اینکه به من اولتیماتوم بدهید و در فضای مجازی باشید، واقعیت‌ها را به هواداران بگویید.» 

باشگاه استقلال هم مدتی پیش از رضاییان خواسته بود تا زودتر تکلیفش را مشخص کند اما نکته اینجاست که فقط سهراب بختیاری‌زاده از کلمه اولتیماتوم استفاده کرده بود و روی سخن رامین می‌تواند علاوه بر باشگاه استقلال با سرمربی این تیم هم باشد

رضاییان که ظاهرا تا امروز نتوانسته تیم جدیدی در اروپا پیدا کند و کلا هم ماجرای لژیونر شدنش یک سناریو برای بالا رفتن قیمتش به نظر می رسد، همچنان دو پهلو صحبت می‌کند و به طور صریح و آشکار خبر از تصمیم نهایی خودش نمی‌دهد اما به هر حال سهراب بختیاری زاده هم در فاصله حدود ۸ روز تا آغاز رقابت‌های لیگ برتر می‌خواهد تکلیف بازیکنان خود را بداند.

او امسال نتوانسته بازیکن جدیدی بخرد و پنجره بسته بوده و به همین دلیل روی اکثر ستاره‌های فصل قبل حساب باز کرده بود که یکی از آنها هم می‌توانست رامین رضاییان باشد.

اما به نظر می‌رسد با اتفاقات اخیر فاصله طرفین بیشتر شده و بعید است رامین در صورت حضور در استقلال هم با سهراب بختیاری زاده کنار بیاید.

به نظر می‌رسد سهراب به خاطر رقم پیشنهادی بالای مدیر برنامه‌های رضاییان قید او را زده باشد و امیدوار است در طول فصل یاسر آسانی مشکلی برای بازی در پست وینگر راست نداشته باشد و جلوتر از صالح حردانی سمت راست استقلال را بیمه کند. البته که باید دید آسانی طبق استعلام استقلالی ها از فیفا می تواند در نیم فصل اول برای استقلال بازی کند یا نه.

در هر حال سهراب به خوبی می‌داند که اگر یک بازیکن رقم بسیار بالایی بگیرد این قضیه روی انگیزه‌ دیگر بازیکنان تاثیر می‌گذارد. البته در فوتبال حرفه‌ای این مسائل هیچ معنا و مفهومی ندارد اما در فوتبال ایران یک سری قواعد نانوشته وجود دارد که اگر رعایت نشود دودش به چشم تیم و سرمربی هم می‌رود. آن هم کسی مثل سهراب که خوب می‌داند فرصت زیادی ندارد و چه مربی هایی سرشناسی مترصد هستند تا در صورتی که استقلال نتایج خوبی کسب نکند، جای او را بگیرند.

رضاییان که از پرسپولیس و سپاهان هم با حرف و حدیث‌های فراوان جدا شده بود حالا با استقلالی‌ها به چالش رسیده و باید دید در نهایت چه اتفاقی رخ می‌دهد اما هر چه هست او دلخوری خود از استقلالی‌ها را پنهان نکرد و ترجیح داد کمی شفاف‌تر از قبل با هواداران صحبت کند هرچند که هواداران استقلال هم کم کم از رفتارهای او عصبی می‌شوند.