نیکو گونزالس: قصد جدایی از منچسترسیتی را ندارم

نیکو گونزالس: قصد جدایی از منچسترسیتی را ندارم

پایگاه خبری فوتبالی - نیکو گونزالس به شایعات پیرامون آینده‌اش در منچسترسیتی واکنش نشان داد و تأکید کرد که از حضور در این باشگاه خوشحال است و برنامه‌ای برای جدایی ندارد.

به گزارش فوتبالی، گونزالس در فوریه ۲۰۲۵ با انتقالی ۶۰ میلیون یورویی به منچسترسیتی پیوست، اما نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم پیدا کند. هافبک اسپانیایی که برای تقویت خط میانی و پوشش جای خالی رودری جذب شده بود، در ۱۷ مسابقه پایانی فصل گذشته تنها دو بار در ترکیب اصلی قرار گرفت. با وجود مطرح شدن شایعاتی درباره احتمال جدایی، گونزالس در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی تأکید کرد قصد دارد در ورزشگاه اتحاد بماند: 

«در منچسترسیتی خوشحالم. هیچ برنامه‌ای برای جدایی ندارم و فکر می‌کنم باشگاه هم می‌خواهد من بمانم. چیزی درباره شایعات جدایی‌ام نشنیده‌ام و اینجا احساس خوبی دارم.»

او درباره فرصت‌های محدود خود برای بازی افزود:

«هر زمان فرصت بازی پیدا کردم، فکر می‌کنم عملکرد خوبی داشتم؛ نمونه‌اش نیمه‌نهایی اف‌ای کاپ بود. هر فرصتی که به دست آوردم، تمام تلاشم را انجام دادم. در فینال بازی نکردم، اما سیتی قهرمان شد و آن روز برای من فوق‌العاده بود. وقتی تیم برنده می‌شود، من هم خوشحال هستم.»

گونزالس در پایان قهرمانی را مهم‌تر از میزان دقایق حضورش در زمین دانست و گفت: 

«رویای من کسب جام است. حتی اگر فصل آینده یک دقیقه هم بازی نکنم اما منچسترسیتی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود، باز هم بسیار خوشحال خواهم بود.»